Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie fajnie oj nie

Zauważyliście ,że ostatnio mało nowych tematów na Kafe się pojawia? Bardzo mało

Polecane posty

Gość nie fajnie oj nie

Kieyś wchodzilam popoludniami albo wieczorem to cięzko bylo utrzymać topik na górze, co minute-dwie był nowy temat ,setki ludzi ,ciągle ktoś pisał. Rano też sporo tematów było. A teraz? Wczoraj popoludniu zaledwie kilka tematów, wiekszosc to stare odgrzewany kotlety. Nie ma już prowokacji jak kiedyś, nie ma ludzi z mega problemami. Ogólnie strasznie mało ludzi tu pisze. Małe grupki w swoich tematach od lat : o alkoholikach, kochankach i wiezieniach kilku małolatów z podstawówki ktorzy jaja sobie robią i podszywy paru prawiczków , nolifeów i kilka znudzonych praca osob (np ja) razem może kilkadziesiąt ludzi, z 50-60? Co sie stało z dawną kafe? :(

Gość nic nie trwa wiecznie
świetnośc kafe przemija ps. ja z tych samych powodów co Ty tutaj

Gość nic nie trwa wiecznie
i równiez tylko do 15;)

Gość nie fajnie oj nie
To smutne :( Tyle zas tu spędziłam i jest coraz gorzej W wakacje było jeszcze ok ,bo dzieciaki w domu siedziały a od września kafe spada na dno...

Gość nie fajnie oj nie
Heh ,ja jestem od 8 do 16. Czasami wchodze wieczorem ,ale teraz nie mam po co. Zauważyłam ,ze czasami nikt nie pisze przez ponad poł godziny w zadnym temacie, kiedys tak nie było. Był bardzo duzy ruch.

Gość jak z tym walczyc
to smao zauwazylam, nawet watek o tym napisalam:D bardzo malo ludzi jest. i dobrze

Co sie stało z dawną kafe? " Ludzie już nie ci sami co kiedyś ... zmiana pokolenia :P

Gość nie fajnie oj nie
:(