Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta1984

jak mozna być tak chamskim!!!

Polecane posty

Gość aneta1984

wczoraj po południu miałam wolny czas więc wypiłam 5 piw z znajomą, kiedy wracałam wieczorem jak już było ciemno przyszłam na przystanek stało na nim jakies małżeństwo, chciałam się ich zapytsc która jest godzina żeby sprawdzić na rozkładzie jazdy kiedy przyjedzie autobus no i podchodze do nich to oni natychmiast się ode mnei odsuneli jak od tredowatej!!! no to pytam się ich kulturalnie "która jest godzina" a oni zamiast odpowiedziec mówią mi "prosze stad odejśc!" byłam ta reakcją na tyle zdziwiona że nie odeszlam tylko zapytałam się "proszę?" a oni "spieprzaj stad pijaczko!!" :-o :-o Odeszłam obrazona a oni jeszcze komentowali "chodza takie pijane i ludzi zaczepiają, wszystkich do izby aż wytrzeźwieją" O co im chodziło, przeciez nie byłam niemiła? jak mozna być tak chamskim :-o było mi przykro :-o

Gość mama synkaaaaaa
5 piw wypiłas? WOW na tydzien picia by mi wystarczylo :-) i nie bełkotałaś? i nie zataczałas sie?

Gość aneta1984
no zataczałam się i mówiłam chyba troche niewyraźnie, ale wszystko pamiętam i miałam and soba jakąs samokontrole więc nie było tak źle chyba :-o

Gość przelot_em
Chamką jesteś i tyle. Jak się narąbałaś piwskiem to siedź w domu a nie pałętaj się zachwianym krokiem po ulicach i bełkotem zaczepiaj spokojnych ludzi na przystankach. No fuuj, co się z tymi dziewuchami porobiło, wstydu nie mają.

Gość aneta1984
a do tego domu powinnam sie teleportować ? a moze powinnam wrócić do niego autem siedząc za kierownica? :P przelot_em, pomysl troche zanim coś napiszesz :P

Gość przelot_em
Jak Cię było stac na to aby poza domem tak się narabać, że się zataczałaś i bełkotałaś to w takim wypadku bierze się taxi i dla własnego bezpieczeństwa i aby uniknąc takich sytuacji jakia Cię spotkała na przystanku. A co to za znajoma, że pozwoliła Ci w takim stanie samej wędrować po mieście. Ciesz się, że uniknęłaś czegoś gorszego.

Gość eeeeeeeeeeeee..........
cha cha w ogóle nie byłaś pijana :)) Jeszcze zdziwiona?????????!!!!!!!!!!!

Gość milivanilii
a komórkę gdzie miałaś lala prowokacja cienizną pachnie tak, czy inaczej