Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28letnia rozwódka

Mam 28 lat i podobają mi się młodsi faceci...

Polecane posty

Gość 28letnia rozwódka

Chciałabym poznać młodszego faceta w wieku 20-25 lat. Mój były mąz był ode mnie starszy 5 lat. Tylko nie wiem jak to zrobić ... Nie chce się ośmieszyć ,albo wyjść na desperatke szukająca młodych w internecie ... Do klubów młodziezowych raczej nie pojde, moje koleżanki siedzą przy dzieciach albo w pracy i już dawno zrezygnowały z życia towarzyskiego ( poza urodzinami, imieninami i świętami) . Nie mam z kim tam iść ,a samej jakoś głupio.

Gość Duży Siusiak
Mam 22 lata i 22 cm jak penis stoi, mogę być?

Gość rwereertryyuy
ja mam mlodszego 5 lat ale ja nie jestem rozwodka :O

Gość offerma....
a czemu teraz chcesz poznać młodszych chłopów ?

Gość ja pani wasza
mnie mlodsi nie interesuja ale zauwazylam ze bardziej tacy chlopcy zwracaja na mnie uwage

Gość diagnoza powyzej
Ja jestem, ale przypadek, ze moj chlopak jest mlodszy.

Gość jakie znaczenie czy
rozwodka, kazdy ma zwiazek/ki za soba (nie mowie o prawiczkach czy dziewicach), przynajmniej Autroka sie nie szlajala

Gość Urughaijka
To mogłabyś się ze mną zamienić, bo ja mam pełno młodszych koleżanek bo zaczęłam później studia, i otaczają mnie sami 20 letni faceci :] A dlaczego Ci się tacy podobają, masz uraz przez swojego bylego? Ja mam 24 lata więc taki 20 letni od biedy mógłby być, ale musiałby wyglądac na starszego i się dojrzale zachowywać...

cześć, dorze się składa bo ja bardzo lubię dojrzalsze Kobiety :) Najważniejsze ,że nie zamieniasz dnia w codzienna rutyne tak do konca :) Opis :Tomek 22 lata, Ciemne wlosy,ciemne oczy, 178 cm wzrostu. Jakby mój post w jakiś sposób Cie zaintrygował , licze na kontakt :) Pozdrawiam

cześć, dorze się składa bo ja bardzo lubię dojrzalsze Kobiety :) Najważniejsze ,że nie zamieniasz dnia w codzienna rutyne tak do konca :) Opis :Tomek 22 lata, Ciemne wlosy,ciemne oczy, 178 cm wzrostu. Jakby mój post w jakiś sposób Cie zaintrygował , licze na kontakt :) Pozdrawiam