Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

jakie kosmetyki używacie do makijażu?

Polecane posty

Gość glen-glos
J - 87 na konski ryj tylko konskie gowno pomoze

A ja uzywam podklad REVLON color stay do cery tlustej i mieszanej i nie zamienie go na zaden inny :)Wyprobowalam juz dziesiatki podkladow i w koncu trafilam na ten-cudo:)

Gość hej lolka
To ja polece podkład La Roche'a Toleriane. Dla mnie super. Oczywiscie nakladam tez na niego puder sypki Clinique i wtedy super wszystko wyglada. Szukam natomiast naprawde dobrych cieni: Jedyne jakie lubie to l'oreala'a albo bourjois. Potrzebuje cos nowego..nie na extremalne wyjscia tylko takie na codzien. Moje oczy są w kolorze brązu. Moze mi cos polecicie?

Gość Elva
Ja używam podkładu artdeco, pudru bell, cieni - tutaj różne marki, nie mam jednej ulubionej. Tusz do rzęs, eyeliner, róż w dość jasnym odcieniu, bo mam jasna karnacje.

Sypkie cienie do powiek, które nie zawierają talku ani konserwantów, do tego pudry w kulkach i sypkie. Zdecydowanie mogę polecic marki APC Cosmetics. Dostępne są w drogeriach jak i w sklepie internetowym. Wybór mają ogromny,a ceny na każdą kieszeń. Spełniają moje wszystkie wymagania dotyczące jakości i trwałości, w dodatku mają piękne opakowania.:)

Gość Gerbilka
Dla mnie absolutnych hitem jest tusz Artdeco All in One Mascara. Używam tylko jego i nie zamienię na żaden inny. Jeśli chodzi o inne kosmetyki to uwielbia sypkie pudry, zawsze też stosuje korektor.

dla mnie z tuszy tylko i wyłącznie Lash Plumping Mascara z Yves Rocher - ideał! podkładu nadal szukam idealnego, ostatnio testuję kremy BB cienie bell, wibo, naprawde nie widze sensu przepłacania za jakieś loreale czy rimmely czy maczki, tym bardziej ze uzywam i tak bazy bo bez niej to nawet najlepsze cienie mi sie nie trzymaja, a aktualnie uzywam bazy HEAN i jestem z niej bardzo, bardzo zadowolona - i z jakości, i z ceny :)