Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna z akcentu

życie w emocjonalnym trójkącie - lepsze życie samotne czy w takim układzie?

Polecane posty

Lepiej żyć z facetem, który w ogóle nie pociąga i miłości dawno nie ma, poza tym mieć kochanka, który od żony nie odejdzie bo jak twierdzi, za stary już jest żeby być szczęsliwym czy lepiej odejść od jednego i drugiego i poszukać następnego? Zauroczona silnie jestem w tym drugim, ale czy to miłość, ciężko powiedzieć.

Gość dfdffgghhhg
dla takich jak ty to tylko burdel

a jakieś poważne odpowiedzi? daliśmy sobie z chłopakiem 2 tyg bez kontaktowania się, żeby odpoczac od siebie, ale nie wiem czy jest sens ciągnąć to...nie spodziewałam się jego reakcji, to go zabolało jak napisałam że już go nie kocham a tamten drugi dzwonił wczoraj i mówił że bez przerwy myśli o mnie

wczoraj powiedziałam dla swojego chłoapka, że jestem zakochana w innym, ale nie powiedziałam w kim i nie zdradziłam, że mamy romans, myśli, że platonicznie, wie tylko że starszy. Zrobiło mu się przykro, powiedzial, że dla mnie zaczął spieszyć się ze zrobieniem inżyniera żeby pójść do pracy i dawać mi więcej pieniędzy na moje zachcianki, a kiedyś chciał się oświadczyć

Gość Co szczery
Przeszłość zabolała? Kopniak od eks-żony jeszcze czujesz na tyłku, co?

Gość to juz piąty
czy piętnasty temat na ten temat? wal sie goopia ruro w ten pusty dekiel a dupska mozesz dawac nawet swojemu psu, kogo to interesuje?

Gość vi-
po co jesteś w związku ze swoim chłopakiem? żeby jemu nie było przykro? ile macie lat? z treści wypowiedzi wynika, że jesteście młodzi - kopnij obu w tyłki i szukaj swojego szczęścia - znajdziesz napewno

Gość vi-
ja pitole! po co chcesz być w związku z chłopakiem który cię brzydzi??? nęcą Cię te zachcianki na które będzie ci dawał w przyszłości czy co? bo nie kumam

Gość vi-
"tak się zycie komplikuje" samo się tak komplikuje???

Gość dla szczerego każdy temat
to prowo on zna tylko swoje jednostajne, bezbarwne życie na kafe :)

Gość vi-
co myślisz podobnie jak ja???????

tak się zycie komplikuje jestes pier.ta jak to zycie "sie komplikuje"? samo? wbrew tobie? ok, niech bedzie, ze to nie jest prowokacja jaka trzeba byc egoistka, zeby sie zastanawiac co zrobic po tym jak powiedzialas swojemu facetowi, ze "platonicznie sie zakochalas" w innym? zalozmy, ze twoj facet mowi tak tobie, co robisz?

Gość a bo to...
aaaa kojarzę Cię to Ty masz 50letniego kochanka, który jest tak ślepy, że smsów nie umie pisać jak widze masz też chłopaka jesteś słaba przynosisz wstyd swojej i mojej płci

Gość glen-glos
do panna z akcentu spadaj pasztecie twoje posty sa nedzne jak ty

Ludziom się w dupach poprzewracało. Teraz wszystkie zdrady fizyczne i emocjonalne można podciągnąć pod bardzo modne hasło-"zdrowy egoizm". Liczy się tylko Twoje dobro, rób sobie dobrze kosztem innych i nie przejmuj się. Twój kochanek to bardzo fajny facet, wprost mówi Ci, że nie będzie z Tobą szczęśliwy, bo jest za stary na szczęście(śmieszne). Kim Ty kobieto zamierzasz być dla tego kochanka? Nieszczęściem?