Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temat na powaznie

FRYZURKI INTYMNE - jak udaje wam sie je zrobic?

Polecane posty

Gość temat na powaznie

Nieraz czytam ze dziewczyny robia sobie rozne fryzurki, oprocz zwyklych paseczkow i trojkatow. Np. serduszka, strzalki i inne. Mi to nie wychodzi, nawet zwykly paseczek nie jest do konca rowny. Wloski na wzgorku lonowym nie rosna gesto jeden przy drugim, w dodatku sa krecone, a nawet gdy sie je przytnie to zawsze jakies odstaja poza wyznaczona linie. Po kapieli i wytarciu recznikiem sa ok, a potem "przyklapniete" przez majtki juz inaczej sie ukladaja. Jak wy robicie zeby miec ladna, seksowna fryzurke, chociazby paseczek? Slyszlalam o trymerach bikini, czy to sie sprawdza? Golilam na "zero" dluzszy czas, ale juz mi sie znudzilo i podoba mi sie gdy na wzgorku jest estetyczny paseczek, a reszta gladka. (Powtorzylam temat, ale na "Zdrowiu i urodzie" maly odzew. Licze na to ze tutaj wsrod przesmiewczych postow znajde rowniez te pomocne ;) )

Gość xxl-men
Popros partnera zeby cie ogolil. Ja gole od czasu do czasu moja kolezanke z pracy, a ona mnie goli.

Gość galeriannnnna fanka
Ja sobie wałki na cipie kręciłam, fajna fryzurka, trwała ondulacja wyszła

Gość juise
nie ma zadnych fryzurek . Wszystko jest na zero

Gość wójekstaryhuejk
no okolice łechtaczki są bardzo zmienne raz się powiekszają raz kurczą więc wytnij literę swojej luby tylko nie vXD