Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystawiona_do_wiatru

już któryś raz mi się zdarzyło, że facet odwołał randkę

Polecane posty

tzn spoko,nie spinam się tym jak dawniej, bo zawsze w takiej sytuacji dzwonię po znajomych i idę z kimś na piwko, albo gdzie indziej.. Ale zastanawia mnie mój fenomen, umawiamy się, a gdy jestem już na miejscu, to przepraszający sms z dziwnymi wymówkami. Czy to może być z powodu tchórzostwa ? Przez jednego faceta zostałam tak wyrolowana 2 krotnie i dwa razy przez innych osobników.

wam tez sie to zdarza?

Gość miranda12
mnie się zdarzyło, ale przed spotkaniem, zanim wyszłam z domu, ale też sms'em, nawet nie zadzwonił tchórz

no widzisz, też uważam że to mega tchórzostwo, do tego chamstwo, bo ci faceci wiedzieli że mieszkam kawałek drogi od miejsca spotkania... zawsze jest mi przykro, bo zrobię się na bóstwo, wytłukę autobusami, jestem na miejscu, a tu es że przepraszam, ale coś mi wypadło, nie mogę. Dobrze, że są inne opcje, ale ci kolesie są u mnie totalnie spaleni. Acha no i nie randkuję zbyt często, facet musi mi się naprawdę podobać, albo wydawać ciekawym towarzystwem.

koło mojego domu nie ma barów :P

Gość Może sprawdzają czy przez
internet naprawdę można się umówić.

Gość miranda12
nie umawiaj się z facetami w barach, bo to specyficzni faceci! Może gdzieś w kawiarniach albo w parku???

Gość 1zł
moze cie zobaczyli na zywo i speniali

Gość kalrina xXx
A czemu ma się nie umawiać w barze?Najlepiej tam gdzie jest dużo ludzi. Ja umówiłam się z trzema facetami z internetu.Pierwszy, zaraz chciał się spotykać dalej, po 3 x powiedziałąm ,że to nie dla mnie.Drugi facet czekał na mnie w barze, ale gdy go zobaczyłam na żywo , wyszłam , wybiegła za mną .A ,że mi głupio było odmówić ... to przeszłam się na spacer z nim .Od razu pytał się czy spotkamy się znowu.Trzeci......mrrr od razu zaiskrzyło między nami i od tamtej pory jestesmy razem . Więc jaki z tego morał.Mimo,że robisz się na"bóstwo" nikt nie chce cie bliżej poznać , byc może oszukujesz gości w necie, mowisz ,że jesteś blondynka z nogami do nieba itp...... ale jak się masz gdzies umawiac , to tylko w miejscach publicznych

ej ej ej oni mnie za kazdym razem znali z pracy czy tam z imprezy

wiedzieli jak wygladam że lubię piwo itd ;P

Gość linowski34
jak widać to masz niedobry stosunek do ojca, przyciągasz tylko takich poniżej pasa, a takie które do Ciebie pasują nie reagują!

ej ty wyzej ty coś wiesz ;)

mam ojcem nie fajne relacje

mam z *

Gość hahahahahahahahahahahahahahaha
czym się przejmujesz? nie tylko faceci tak robią..;) A że " wytłuczesz się autobusami"?? Ja miałem lepiej..:D:D:D:D "Tłukłem się " 600 km. pociągami, autobusami, taksówkami, spałem w hotelu, po to, żeby dowiedzieć się, że "nie da rady, bo ciocia jej zachorowała".... Hahahaha!! Biedactwo...;)