Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234567899999o

macie jakiś fajny przepis na sałatkę z gyrosem? wypróbowany>

Polecane posty

Gość 1234567899999o

pochwalcie się:)

Gość iiiieeeiiieeeiieeeeiiiiee
wypieprzaj na forum o gotowaniu

Gość Ja mam ale to pewnie taki znan
Kapusta pekińska,papryka,ogórek,kukurydza,lubie dodać jeszcze kiszonego...i co tam jeszcze chcesz.Robisz gyrosa.Potem mieszasz majonez z keczupem i zalewasz.Jak dla mnie świetna

gotuję w całości pierś z kurczaka, potem kroję na małe kawałeczki i obsypuję przyprawą kebab gyros, układam na dnie pojemnika/salaterki, dalej polewam keczupem pikantnym i posypuje trochę po nim pieprzem, następną warstwa to cebula - 2 sztuki średnio - w kostkę, następna warstwa to ogórek kiszony i nastepna kukurydza, smaruję majonezem Winiary i górę posypuję solidną wartwą kapusty pekińskiej lub sałaty lodowej pokrojonej oczywiście kapustę posypuję wegetą lub ziarenkami smaku i tak stoi sobie ona srednio dobę przd podaniem w lodówce

A ja pierś smażę

Gość bomboo
asiamt,przeciez ten twoj przepis to sama chemia:O fuj:O i wy to salatka nazywacie?

no to zrób sobie z sałaty i kiełków i tez bedzie ok temat był o gyrosie, więc napisałam

Gość blebsy_klepsy
a ja robie tak: ppodsmazam mieso (piers z kurczka pokrojona w paseczki )na patelni i posypuje to przyprawa kebab- gyros Ukladam mieso na dnie miseczki ,na wierzch miesa daje kukurydze z puszki przelewam to ketchupem potem klade cebule pokrojona w talarki potem ogorka kiszonego pokrojonego w talarki i na wierzch salate moze byc pekinska lub lodowa pokrojona.Na wierzchu polewam to sosem : jogurt naturalny+ lyzka smietany+lyzka majonezu +3 zabki czosnku (wcisniete) .Wszystko wymieszane i polac po wierzchu salatki.SMACZNEGO

Gość bleeeeeeeeeeeeeee
bombo no to jak nazwiesz to coś co dziewczyny opisały? tak sie zdrowo odżywiasz, że majonezu w życiu nie tkniesz?

Gość bomboo
asiamt, no nie wmowisz mi ze sypanie garsciami ziarenek smaku albo innej wegety jest zdrowe

ale ja nie sypię garściami, a jedynie leciutko do smaku, nawet jej nie widać jak coś gotujesz to nie dosmaczasz solą albo kostkami? nie trezba dużo, bo nie dałoby się zjeść cóż w tym dziwnego? czepiasz sie bez powodu zjedz sobie same kiełki i to będzie Twoja sałatka i już

Gość bomboo
sola owszem kostkami czy wegeta nigdy przyprawy mi wystarczaja, nie karmie dzieci glutaminianem i innymi konserwantami:O

Gość bomboo
i jak rozumiem dla ciebie istnieja albo kielki albo wegeta? nic posrodku? wspolczuje

Gość do asiamt
boze, jakas ty tepa dziewucho:O no ale czego oczekiwac po prymitywie z mopsu?

po środku i owszem, ale nie do sałatki z gyrosa z Twoich wypoowiedzi wynika, ze jesz chyba tylko te kiełki, bo w gyrosie aż takiej chemii nie widzę

do asiamt boze, jakas ty tepa dziewucho no ale czego oczekiwac po prymitywie z mopsu? no tak, rzeczywiście chyba bardzo dobrze mnie znasz i nie zmieniaj nicków bomboo czy jak tam, bo nie mam ochoty na bezprzedmiotową dyskusję z tobą

Gość bomboo
nie zmieniam nickow, nie mam takiej potrzeby,uwierz mi ja dyskusje z toba skonczylam zyj dalej w przekonaniu zes najmądrzejsza taaa:D aha,co do kielkow-to ty je masz chyba zamiast rozumu:D

tak cię boli, ze mam jakiś przepis czy co? masz 15 lat chyba dziewczynko i dziwny, naprawdę dziwny problem

Gość bamboo wpierdalasz sie w temat
:-0 Nie ty go zalozylas wiec daruj sobie swoje opinie i docinki :-0 Chcesz sie poklocic czy co , to moze znajdz inny obiekt. A moze masz psm? Tak zajrzalam na temat , a ty sie rozwodzisz nad ziarenkami smaku . Ty nie dajesz dzieciom i git , ale nie kloc sie , bo temat zalozony o czym innym . A ty weszlas na topik i robisz zamet :-0

Gość bomboo
asiamt, twoj post jak rozumiem zawsze musi byc ostatni,tak? w porzadku-madrzejszy głupszemu ustępuje, byee:D krolewno od ziarenek zamiast rozumu:O

Do każdego tematu zawsze wrąbie się taka co jej coś nie pasuje i swoje racje chce ludziom wciskać jak się postawią to już wiadomo że debile. Prawda jest taka że to ty jesteś pusta,chcesz swoje zdanie narzucać ludziom.Asiamt jak chce to niech sobie używa przypraw.Tobie nic do tego.Ty tego nie jesz zdesperowana kuro domowa.

Gość bamboo wpierdalasz sie w temat
asiamt nie dyskutuj z nia :-0 Najwidoczniej ma zly dzien i sie nie ma kogo w domu czepic :-0 Autorka sama zdecyduje czy przepis jej odpowiada czy nie . Bedzie chciala da ziarenka , nie bedzie chciala tylko posoli. Masz jakis problem z tym bamboo. To jej sprawa co daje do salatki , ty jej nie jesz :-0

tak mój post musi być ostatni matko jak ty mnie nienawidzisz, cóż ci dziecino zrobiłam? rzeczywiście wielkie halo z sałatki z gyrosa

Jakbyś ty naprawdę taka mądra była to byś już nie odpisywała-wychodzi na to że to ty chcesz mieć ostatnie zdanie.

To oczywiście było do pani bambo

Gość bomboo
przepraszam, dziś mam@ a miałam ochotę na sex, a teraz dupa z tego, dlatego tak się zachowuje i ubliżam innym ;/ przepraszam

Asiamt,a ty bedziesz tak dyskutowac jeszcze długo? Dlaczego nie potrafisz olac takich postow ciepłym moczem? Dzizas, lepsza nie jestes jak widac. I nie po raz pierwszy to zauwazylam.