Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to ocenić ?

szwagierka - dziwne zachowania

Polecane posty

Gość jak to ocenić ?

witam, mam dziwna szwageirke, po slubie jestem 2 lata, poczatkowo bylo ok miedzy mna a szwageirka, jednak jak pojawily sie plany slubne jej postawa byla coraz bardziej wroga, po slubie zaczela mnie atakowac i wrecz obrazac, ograniczalam wiec kontakt Ostatnio zaatakowala mnie, ze jestem zlodziejka, bo ukradlam jej brata Potem na portalu spolecznosciowym dodala sobie do znajomych byla dziewczyne mojego meza i napisala mi wiadomosc, kolejna w kolekcji, ktorej juz nie ma Moze bedziesz nastepna hahaha .... oczy mi wyszly z orbit, ze 36 letnia kobieta moze sie tak zachowywac, zareagowalam tak, ze ucielam z nia wszelkie kontakty Jak raz ja spotkalam i powiedziala mi czesc to jej odpowiedzialam, ale od razu poszlam w swoja strone, nie podejmujac zadnej rozmowy To chyba najlepsza reakcja, bo nawet nie wiem jakbym miala sie zachowac w takiej sytuacji

Gość 30lat i jeden partner
badź dorosła. Jesteś żoną a nie wiesz jak sie zachować? Kulturalnie. pogadaj o tym z męzem, niech on pogada z siostrą. A ty si enawisz w kotka i myszke, portale społecznosciowe:O ile ty masz lat? 22?

Gość jak to ocenić?
nie bawie się w portale Czytaj ze zrozumieniem, ona przesłała mi wiadomosc na maila Powiedzialam mezowi oczywiscie, maz stwierdzil, ze to idiotka ;) i zebym ja olewala tak tez czynie

Gość ziemoowitkaa
Czy ona jest na coś chora? Bo nie zachowuje się normalnie?