Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka taka jedna 7

Libido.. rok po urodzeniu dziecka i nic

Polecane posty

Dziewczyny, czy któras ma podobnie? Jestem zmartwiona, ze kompletnie nie mam ochoty na seks. Mąz jak najbardziej tylko ja nie. Od urodzenia dziecka minal rok w czasie ktorego kochalismy sie moze z 10 razy. Tragedia! Jesteśmy oboje zmęczeni, ja na pewno bardziej bo siedze z dzieckiem w domu i pracuje. Mały chodzi spac ok. 22, nie mamy czasu dla siebie. Wczesniej bylo super z seksem..teraz do kitu...

Gość 7754454
zebys sie nie zdziwila jak znajdzie sobie kochanke:O

Gość genowefaa
Po całym dniu spędzonym z dzieckiem trudno się dziwić, ze nie masz ochoty na seks. Zmęczenie i rutyna. Pogadaj z mężem - niech zajmie się w sobote dzieciaczkiem, Ty idź do kosmetyczki, fryzjerki, czy gdziekolwiek. A wieczorkiem...

Może zamiast leżeć jak kłoda i czekać na piorun podniecenia z nieba, zrobisz coś z sobą i zmusisz się, wyjdziesz z inicjatywą do męża? Może musisz się ponownie przekonać, spodoba ci się na nowo.

nie zdzwie sie jak sobei znajdzie kochanke, choc to nie ten typ. ale cholera wie. Jesli chodzi o wyglad to dbam o siebie, jestem dosc szczupla - dalej sie odchudzam. Wychodze czasem tu i owdzie i to wlasnie wtedy, jak sie rozluznie to mam ochote i sama go zaciągam Tylko wlasnie ile tych razów bylo - chyba z 10 ..

chce wyjsc z inicjatywą - ale kurna ciągle jest mały, piszczący ,jeczący, no wieczorem to tragedia. Chocby o tej 20-tej chodzil spac ale nie o 22, kiedy ja tez juz padam, on zresztą tez. Raz rodzice nam malego wzieli - na 3 dni i bylo super.

Gość white chocolate mocha
to jest normalne

Gość grt
najlepiej bedzie jak zrobisz tak: wymecz malego zeby padl gdzies ok 8 a wymecz go w ten sposob ze np idz na zakupy z malym kup sobie cos seksownego kup cos na kolacje dobrego w domu przygotuj to wszystko ogarnji siebie(niekladz malego spac nepozwalaj mu sobie na glowe wejsc) zasnie szybciutko pozatym jak dlamnie to dziecko jest za male zeby tak pozno chodzic spac inne wyjscie..sa tabletki na libido dla kobiet zreszta w seksie moze m cos zmiencie??cos co zawsze chcieliscie..

no sa tez tabletki - owszem. wlasnie mam zamiar jakies wyprobowac.

Gość Jak ja to znam............
U mnie jest 3 mc po porodzie i nawet raz nie bylo nie malo ze n ie spalismy podczas ciazy bo byla zagroZona to teraz ja nie mam wogole ochoty a jak nawet troszke mnie najdzie to normalnie mnie boli tam Karmie piersia wiem ze to tez moze spowodowac brak ochoty na bzykanie ale mam dosc zycia w celibacie. Mala budzi sie w najmniej odpowiednich momentach,a przyznam sie szczerze ze nawet jak lezymy,dotykamy sie itp to ja mam sie ochote posmerac poprzytualc a nie bzykac widze ze moj maz z tego powodu cierpi,podejrzewam ze chodzi walic konia do lazienki ale co ja mam zrobic nie wiem co mam poradzi jestem szczupla w ciazy przytylam 11kg tylko dbam o siebie nie wiem co jest nie tak zaczynamy cos nagle on dotnie mojego cycka i.... tryska mleko zaczynamy sie cos tam cos tam mala sie budzi i zaczyna plakac. Mam dosc,nie straszcie mnie kochanka tylko poradzcie cos. :(

Gość mamamam27
polecam suplement diety erotic dla kobiet - na mnie działa

Gość RobakiZjadaki
Ha ha ha ! Smiesza mnie takie idiotki jak ty! najpierw zmuszaja faceta do malzenstwa, potem rodza bachory, zapuszczaja sie jak swinie i ruchac im sie nie chce. Myslisz ze jak go zmusilas do ozenku z toba to juz go masz na stale? Mylisz sie bardzo! Moj facet rozwiodl sie z zona ( tuz zanim go poznalam) z wlasnie takich powodow. Teraz jest nam razem dobrze. Nikt nikogo do niczego nie zmusza i kochamy sie codziennie po kilka razy na rozne sposoby tak, jak nigdy nie robil tego z zona wiesniara. Och wy wszystkie nedzne idiotki!!!

Gość CCCCCYGANKA
RobakiZjadaki- JAK ROZWIODŁ SIE Z TOBĄ z takich powodów to jest D U P A do potegi a nie facet!!!! Poczekaj Ty zaniemożesz a pójdzie szukać innej d..y. Jakby Kochał rzeczywiscie to spróbowałby ten problem rozwiązać,bo seks to nie podstawa związku!!!

Seks to jest jeden z fundamentow zwiazku moim skromnym zdaniem. Mysle ze jesli ktoz ma klopoty z libido to powinien udac sie bezzwlocznie do seksuologa.