Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja się pytam

Bukiet ślubny

Polecane posty

Gość Ja się pytam

Jak wczesnie powinnam zamowic bukiet slubny. Jesli slub jest w sobote, to kiedy zajrzec do kwiaciarni?

Gość Ja się pytam
nie :) ogólnie pytam.

Gość Ja się pytam
O matko!!! :) No ale mi już nie chodzi o przypadek, bo przejeżdżałaś akurat, co rozumiem, ale kiedy powiedzmy najpóźniej można go zamówić.

Gość Ja się pytam
Czy dzien przed ślubem da radę zrobić bukiet? W sumie co w tym takiego trudnego, hm., bo nie znam się na tym.

kurwa mac... to my ci mamy ka kafe napisac ile czasu zajmuje zrobienie bukietu w kwiaciarni w ktorej chcesz kupic bukiet ? boze kolejna kretynka no nie moge rusz dupe i dowiedz sie ile trwa realizacja zamowienia ... my tu nie mamy szklanej kuli polglowku !

Gość powiem i ja .....
dzień przed ślubem bym Ci nie radziła....przecież musisz wybrać kwiaty i jak ma wyglądać wiązanka a nie każda kwiaciarnia ma codziennie nie wiadomo jaką ilość gatunków kwiatów do wyboru ...no i mogą mieć już jakieś zamówienia....ja bym Ci radziła najpóźniej tydzień przed pojechać i zamówić

Gość Ja się pytam
hehe, ale głupotą jedzie od ciebie. No cóż, ktoś kto zamawia bukiet ślubny 3 tyg. przed datą ślubu nie może być normalny. Pasuje ci ten nick, żona swojego męża, bo nie jesteś nikim więcej. Służka męża, tak cię jarał ślub że całe szczęście iż nie zamówiłaś bukietu 3 lata przed zawarciem małżeństwa. I widać związek ci nie służy, bo jesteś nerwowa, no ale tak mają żony swoich mężów, co za nick, nieźle musisz mu usługiwać. Dziękuję za radę, pytałam o to jak wcześnie STANDARDOWO glupia pałko można składać zamówienie, a ty mi odpisałaś ze sobie zamówiłaś 3 tyg. wcześniej bo przejżdzłaś akurat koło kwiaciarni. No czysty idiotyzm, a jakbyś przejeżdżała obok owej kwiaciarni 2 lata wcześniej, to też byś zamówiła. Co to za odpowiedź? Naucz się czytać. Kłania się powrót do SP. I wiedz o tym ŻONO SWOJEGO MĘŻA, że są kobiety które mają inne, ważniejsze rzeczy na głowie niż ślub, bynajmniej nie jest on kwintesencją życia jak dla ciebie - żono męża :D :D :D Usmiałam się z ciebie setnie.

Gość Ja się pytam
powiem i ja ..... - dzięki za merytoryczną odpowiedź. To będą standardowe kwiaty, więc na pewno będą na stanie.

Gość żono jakiegoś męża
masz pms czy syndrom niedoruchania? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D

Gość ykuyuyu
czy wy tez macie wrazenie ze niektore usmiechy sa rozowe a niektore zielonwe ?

Gość Ja się pytam
Żeby nie było, to nie ja zrobiłam te znaczki, ale zgadzam się z przedmówcą. Żeby tak się zdenerwować zwykłym pytaniem, to naprawdę nie wiem co trzeba mieć pod kopułą. I ten nick powala, naprawdę, mówi wszystko o tobie. Żona na utrzymaniu swojego męża, służka, której jedynym celem w życiu był ślub :D

Ja się pytam Żona na utrzymaniu swojego męża, służka, której jedynym celem w życiu był ślub a skad to wiesz? bhahah ciekawe jak to ludzie dopisuja sobie cos do nicka... widac ty tak myslisz o sobie jako o zonie :P

Gość żono jakiegoś męża
jam nie autorka słońce Ty moje:) jeszcze obstawiam, ze kupy dzisiaj nie robiłaś i ci uwiera mi się wydaje, że niektóre różowe, a niektóre biale

Gość Ja się pytam
Nie zrobiłam tych znaczków, ale wierzę ze ciężko Ci uwierzyć w to, że jesteś tak pusta, do tego nie potrafisz zrozumieć pytania. To tak jakby ktoś zadał pytanie "w jakim czasie od momentu wygaśnięcia umowy o pracę jestem zobowiązany zgłosić się do urzedu pracy", na które ty byś odpowiedziała: "ja zgłosiłam się w trzeci dzień, bo akurat przechodziłam koło UP". :D :D :D OMG!

jeszcze raz ci napisze - tzn wkleje bo serio glupia jestes - 14:31 żona-swojego-męża k**wa mac... to my ci mamy ka kafe napisac ile czasu zajmuje zrobienie bukietu w kwiaciarni w ktorej chcesz kupic bukiet ? boze kolejna kretynka no nie moge rusz d**e i dowiedz sie ile trwa realizacja zamowienia ... my tu nie mamy szklanej kuli polglowku !

Gość martuchcha
we Wrześniu brałam ślub - wiązankę zamówiłam tydzień przed ślubem. Pani w kwiaciarni powiedziała mi, że jeżeli chciałabym coś zmienić, wybrać inne kwiaty czy coś to do czwartku wieczorem moge zmienić bo w piątek z samego rana jadą na giełde po kwiaty. I tyle

Gość żono jakiegoś męża
A ja powiem tak Myślę, że pytanie jest mało poważne, bo to nie taki problem żeby aż o nim temat zakładać, trzeba ruszyć głową i zastanowić się, że np w dzień przed ślubem tobędzie już za późno, a trzy miesiące przed zdecydowanie za wcześnie. ale żeby zwyzywać kogoś z tego powodu i zmieszać z błotem (!) to trzeba mieć jakiś problem ze sobą.

Gość Ja się pytam
Mogłabym na 10 nicków gdybym chciała, ale to mnie akurat nie bawi. Bawi mnie to: "Ja się pytam Nie zrobiłam tych znaczków, ale wierzę ze ciężko Ci uwierzyć w to, że jesteś tak pusta, do tego nie potrafisz zrozumieć pytania. To tak jakby ktoś zadał pytanie "w jakim czasie od momentu wygaśnięcia umowy o pracę jestem zobowiązany zgłosić się do urzedu pracy", na które ty byś odpowiedziała: "ja zgłosiłam się w trzeci dzień, bo akurat przechodziłam koło UP". OMG!" A ciebie nie? :D :D :D

Gość żono jakiegoś męża
teraz żona jakiegoś męża ma z deka banię:D bo dwa posty, które miały pochodzić od tej samej osoby zostały wysłane w tej samej minucie :D 14.47 i biedaczka aż pewnie pójdzie zrobić tę kupę po czym wróci miła i uprzejma :p

Gość Ja się pytam
żono jakiegoś męża - temat nie jest poważny i ja wiem o tym doskonale, na poważne tematy nie rozmawiam z ludźmi z Kafeterii, to ustalmy na początku :D Zapytałam tu tylko dlatego, bo temat jest "ślub" więc stwierdziłam że ktoś może coś wiedzieć. Dla mnie to naprawdę mało istotne jest czy pan sprzedawca zdąży. Cokolwiek będę miała w ręce, to jest mało ważne, bo liczy się to jak ludzie będą później ze sobą żyli, a nie jaka sukienka czy bukiet. Bo potem okazuje się że takie "żony swoich mężów" miały cudowny bukiet zamówiony 3 miesiące przed ślubem ;) a potem żyją jak pies z kotem i jedyne co, to taka żona może swoje żale i nerwy wylewać tu, na Kafe, a nie na mężu, bowiem jest jedynie żoną swojego męża :) Zapytałam z ciekawości i dziękuję za odpowiedzi :)

Gość Ja się pytam
o fuck :) hehe i co ty na to żono męża swego :) Wysłałam pewnie text w tej samej minucie pod dwoma nickami z dwóch komputerów które mam oczywiście pod ręką :D Dobra, podziękówki za odpowiedzi, że też Wam się chciało ;)