Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brovar

Jak długo na Wawelu... (Blog)

Polecane posty

...Zygmunta bije dzwon! Tak długo łódzki Widzew, wygrywać będzie wciąż! Tyle słowem wstępu. Ogłaszam wszem i wobec, że rozpoczynam wiekopomne dzieło tworzenia bloga o życiu swoim i ludzi z kafe. Wywiady, typowanie tematu miesiąca, plotki i skandale, a także wiele innych już w najbliższym czasie. Możliwe są też konkursy z nagrodami pieniężnymi, ale to muszę zbadać jeszcze, jak ma się do tego prawo Najciemniejszej Rzeczypospolitej. Nie będą to może kokosy, ale dawaliście już dupy za mniejsze pieniądze :) Prawdopodobnie będę pisał pod innym nickiem niż tutaj, prawdopodobnie zmienię część faktów o sobie (odejmę sobie z 30 kg) a może i płeć, ale moje serce nadal będzie bić dla tego forum. Pomysły? Propozycje? I tak znam lepsze rozwiązania. Szczegóły wkrótce.

Gość IMO13855
TO! Będzie się czytało jak najwyśmienitszą bajkę! Wszakże wyjdzie spod mikrej ręki samego Mistrza Bajek Wszelakich. :D

Już to widzę, jak lud zabija się żeby wymyślić najgłupszy temat :) To chyba podpada pod sabotaż forum :) Skoro IMO zwie mnie mistrzem to chyba dostateczna rekomendacja ;)

Jak to ma być bajka, to mnie odejmij lat i zmarszczek :D Oczywiście wystaw rachunek za świadczenie nieprawdy, chętnie pokryję koszta żeby tylko poczuć się lepiej :D

Stanę się bardzo wpływowy. Napiszę coś złego i dana osoba straci szacunek na forum ;)

Gość IMO13855
Brovar "Skoro IMO zwie mnie mistrzem to chyba dostateczna rekomendacja" Mistrzem (choć zgoła innej dziedziny) nazywam także Szczerego, dlatego nie widzę powodu do rado...to znaczy RACJA! Toż to zaszczyt najwyższy. :P

A to dopiero początek. Przyszłość rysuje się w ciekawych barwach. Może offerma sprzeda mi swoje udziały w kafe i zintegruję bloga z portalem? :)

Tłumy zepsutych i skorumpowanych wielbicielek, będą Cię błagały na różne sposoby, żebyś milczał o ich celulicie. Że ja na to nie wpadłam pierwsza no :classic_cool:

Hehe :) Chciałbym zacząć od mocnego uderzenia, np. wywiadem z którymś z prawiczkowych magnatów :)

Gość daj linka do niego
gdzie ten blog bedzie ?

Na wordpressie Adres podam gdy będzie tam kilka tekstów, w tym jeden wyjątkowo hitowy :) Gdy blog się ustabilizuje, to zorganizuję konkurs, w którym do wygrania będzie suma wolna od opodatkowania i zezwoleń. Teraz podam adres mailowy, na który można wysyłać mi różne propozycje. Interesują mnie szczególnie wywiady ze sławnymi osobami i organizowanie wspólnych akcji na forum. brovarkafe@gmail.com

Z IMO bym zrobił chętnie wywiad :) Na razie mam już przeprowadzony z osobą, której tożsamości na pewno nie odgadniecie... Pisać o polityce? Lubicie ten temat? :)

Gość Marycha ja
po co się wysilać Brovar? przeprowadź wywiad z Desznikiem i po sprawie.wszakże wszyscy tutaj obecni to jego projekty.a coś ty kużwa myślał chłopcze ?! ;)

Gdybym przeprowadził wywiad z jedną osobą to bym szybko skończył pisanie :) Hmmmm.... jeśli ktoś byłby chętny udzielić mi wywiadu to niech się zgłasza, bo na kafe nie ma wiadomości prywatnej.

PILNE! PILNE! PILNE! PILNE! PILNE! PILNE! PILNE! PILNE! Kto chce nadal spijać słowa z ust Brovara, musi uzbroić się w cierpliwość. Słynny kafereryjny chłopaczek postanowił zacząć pisać bloga. Nikt nie wie na jaką chorobę psychiczną zaniemógł, że myśli. I myśli o tym, że ktoś to będzie chciał czytać. Poziom bloga ma podnieść zamieszczanie na nim zdjęć bez zgody właścicieli. Na chwilę obecną Brovar poszedł do mamy negocjować zwiększenie kieszonkowego, które chce przeznaczyć na gumę do żucia. Ma to być nagroda za uczestnictwo w tym żałosnym przedsięwzięciu. Blog ma się ukazaywać po dobranocce. A teraz, drogie dzieci, pocałujcie Brovara w kapsel. Ze szczęścia.