Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otttttttyłaaaaaa

Jaka jest najlepsza dieta? Jestem bardzo gruba ...

Polecane posty

Gość otttttttyłaaaaaa

I mam tego dosc, ludzie sie na mnię gapią a mlodzi wytykają palcami probowalam wiekszosci diet z gazet i dupa :( nie mam w ogole !!!!!!!!! kondycji , wystarczy ze przebiegne 50metrow i mam zadyszke , spacer 2-3 km to dla mnie męczarnia

Gość pocahontas8k
a ile ważysz???

Gość IMO13855
Dieta ta zwie się "Ćwiczenia Fizyczne". Oczywiście jak każda dieta, na początku jest trudno. ;)

Gość cvdsc
głodówka. na poczatek 10 dni

Gość IMO13855
cvdsc "głodówka. na poczatek 10 dni" Padnij trupem doradzicielko. :D

Gość otttttttyłaaaaaa
waze 78 kg :( a powinnam okolo 55-58 max

Gość cvdsc
nie przyjmuje. sprawdz soebie w googlach na temat glodowki.

no i proszę, czyż ja nie jestem jedną ze światlejszych kafeterianek? mówiłam, ze na Ciebie, IMO, nietrudno trafić i włala :) ;-)

Gość IMO13855
cvdsc "sprawdz soebie w googlach na temat glodowki." Mogę także sprawdzić na stronie dotyczącej Fitnessu, czyli tam, gdzie nie zostaną pominięte skutki uboczne. :classic_cool:

Gość najlepsza dieta to
jeść normalnie i ćwiczyć po 40-60 minut dziennie ze średnią intensywnością

Gość najlepsza dieta to
a i "jeść normalnie" to znaczy normalnie a nie obżerać się powyżej zapotrzebowania kalorycznego :P. różnorodnie i bez zbędnych rzeczy jak słodycze :classic_cool:

Gość IMO13855
Lucyno - skoro taka żeś światła, to skąd to rozgoryczenie spowodowane ingerencja Kafeterian w twe życie? Wszakże celebrytka z Ciebie. ;)

Gość otttttttyłaaaaaa
ale od czego mam zacząc? siedziałam w domu prawie 3 lata, do liceum mialam doslownie kilkadziesiąt metrów szkola -> dom -> jedzenie -> telewizor :O teraz zaczelam studia i zauwazylam ,ze nie mam w ogole kondycji :( wracałam z kolezanką pieszo do domu i myslalam ,ze padne , od wczoraj chodze jak kaczka, zakwasy w calych nogach ,kostki mnie bolą po prostuy wszystko :( słodyczy nie jem prawie w ogole, raczej spore obiady ,duzo chleba i mało ruchu ,a wlasciwie jego brak

Jeżeli uważasz, że niezbędnym warunkiem bycia celebrytą jest światłość umysłu i vice versa, to ja chyba jestem Twoim myśleniem z lekka rozczarowana ;-)

Gość IMO13855
Zacznij spacerować. Potem biegać (z przerwami), a potem możesz zacząć ćwiczyć (kiedy nie biegasz i na razie bez ciężarów).

Gość miranda12
koleżanka w pracy stosowała dietę z vitalii - podziałała, ale trwało to 2 miesiące i jeszcze dodatkowo ćwiczyła

Gość IMO13855
Lucyno - ale ja bym Cię nigdy o światłość umysłu nie posądził! Czemu od razu mnie skreślasz? :P

ja znam gościa, który ma ciekawe zwyczaje dietetyczne. Otóz je bez ograniczeń do chwili, gdy waga wskazuje 10 kg na plusie, a potem intensywnie je zrzuca. I tak w koło macieju. Ale na to trzeba mieć pewnie żelazną wolę

"ale ja bym Cię nigdy o światłość umysłu nie posądził! Czemu od razu mnie skreślasz?" IMO, nie odniosłam się do Twoich posądzeń a do procesu wnioskowania, którym się posłużyłeś. Po prostu wczułam się w Twoją "logikę" która okazała się błędna :) Poza tym to pomyliłeś się podwójnie, bo dopiero teraz zostajesz skreślony - za brak rzeczonego posądzenia :P

Gość kiedys ten sam problem...
Miałam podobny problem jak Ty ,zawsze jezdzilam samochodem wszedzie a waga rosła. Zaczelam od spacerów dłuzszych z psem. Potem na zakupy do marketu 2km pieszo, powrot tez. Teraz codziennie pieszo chodzę do pracy :) Moja sąsiadka ,kobitka po 50tce od kiedy pamietam ,byłam mała , chodzila pieszo ,zawsze, w deszcz ,wiatr, śnieg ,upał . Figure ma świetną ;) Szczuplutka ,wysoka i w ogole wieku po niej nie widać :) no i na benzyne sie nie wydaje :classic_cool:

Gość IMO13855
Lucyno - Twoje chłodne rozumowanie krzyczy "OGRZEJCIE MNIE". :classic_cool: