Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość labiiis

Chory szczeniak. Całe dni leży...

Polecane posty

Gość labiiis

Hej. Mam problem z psem. Mój pies jest osowiały! Już nie przybiega się przywitać , nie skacze. Całe dni śpi.. (jest to 4 miesięczny szczeniak- co wszędzie go pełno). Wyjść na spacer wyjdzie...ale nie na dlugo..a jak wraca do domu to znow ma taką smutną minę, oczy załzawione, ledwo co chodzi..jakby mu się nie chciało. Liżąc mnie mnie...czułam ciepło. Ciepły nos..itp Na drugi dzień, byłam u weterynarza ..i nic. zdrowo wygląda, gorączki nie miał. no rzeczywiście nosa juz nie ma tak ciepłego.. co mu może być?

absolutnie nic. Czteromiesięczne szczenie wbrew pozorom bardzo dużo śpi - tak samo jak małe dziecko. Każdy pies jest czymś indywidualnym i jeśli Twój poprzedni pupil był dzikusem to nie znaczy, że ten będzie taki sam. Widocznie trafiłaś na spokojnego z charakteru psiaka - nawet jeśli wcześniej wariował teraz po prostu mu się nie chce i woli spać. Dopóki pies pije wodę i je, dopóki nie przejawia oznaków, że go coś boli np. kulejąc, piszcząc lub nie pokazuje oznak stresu czyli np. nie obgryza sobie nerwowo ogona to wszystko jest w jak najlepszym porządku. aaa ciepły nos nie oznacza od razu gorączki u psa tym się nawet nie sugeruj :D