Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahajaa

ach wstyd mi polskie kobiety...

Polecane posty

Gość hahahajaa

czytając to forum wieje zgrozą, jestescie wredne, zawistne i pielegnujecie cechy typowej wiesniary z polski, zakompleksionej...byleby komuś dowalic...i podniesc sobie samopoczucie. Nie spotkałam zagranicznego forum dla matek lub pragnących dziecko by tak pluły i z tąką nienawiscią odzywały sie do innych. Byleby tylko nóż w plecy...

Gość bleeeeeeeeeeee
no to widzę, ze żona ma swój udziałą w kłótniach i wyzwiskach

Gość hahahajaa
własnie o Was piszę, asiamt Ty to w ogóle po co tu siedzisz jak poza wyzwiskami nie masz nic do powiedzenia... Pomyślcie czy warto wyzywac czy moze okazac serce i pomoc co wiąze sie z zazwyczaj z forami.

Gość rdtdrt
autorko przyznaje ci w 100% racje. czesto o tym pisze i wstyd mi za nie. przeciez to matki i kobiety a tak pluja jadem. jestem tez na obcojezycznych forach i to prawda ze tam tak nie ma. kazda jak moze to sluzy rada i odpisuje po ludzku i przyjemnie . pociesze cie ze sa tez polskie fora gdzie nie ma tego co na kafe. mysle ze to przez to ze tutaj sie mozna chowac na pomaranczowo. jednak to nie zmienia faktu ze wstyd i caly czas sie zastanawiam czy w domu tez sa takie wulgarne i nienawistne jak pisza tutaj

Gość Do autorki ......
_asiamt to podszyw .Troll , prawdziwa asiamt nie ma krechy :-D

siedzi tu 2 typy bab typ 1 niedopieszczone, zapuszczone baby, wyżywają się bo sprawia im to przyjemność, podniecają się tym, typ 2 dzieci które wróciły ze szkoły i się nudzą, nie mają przyjaciół, znajomych a dużooo czasu

Gość hahahajaa
ja sie udzielilam kilka razy i zawsze ktos sie wymadrzał albo zamaist udzielic odpowiedzi od razu mięchem jechał, zastanawiam sie jak wychowujecie dzieci skoro jestescie takie wulgarne, jak rozmawiacie w domu? ja 99% nie znam takich wyrażen i mi gały wychodzą jakimi słowami operujecie WY KOBIETY, gorzej jak żule...

bombooo siedzi tu 2 typy bab typ 1 niedopieszczone, zapuszczone baby, wyżywają się bo sprawia im to przyjemność, podniecają się tym, typ 2 dzieci które wróciły ze szkoły i się nudzą, nie mają przyjaciół, znajomych a dużooo czasu a ty gdzie siebie widzisz? ps. ja nie jestem ani 1 ani 2 :) wiec do dupy twoja teoria

Gość hahahajaa
w gruncie rzeczy to fajne mogłoby byc forum, zawsze szybko mozna dostac odpowiedz, siedzą tu tez dziewczyny które mają dużo do poradzenia młodym matkom, ale jest wiele takich, że....

Gość hahahajaa
zona-swojego-męża- skoro ani 1 ani 2 to nie zakwestionowałabys mojej wypowiedzi....miałabys jakis obiektywny pogląd czyż nie?

Gość najmądrzejszy/na/świecie
no na pewno na zagranicznych forach jest inaczej...jak się nie kuma ich języka hahahaha

żona rusz mózgiem , no chyba ze do Ciebie trzeba pisać jak do dziecka z podstawówki, poza tym skończ bo nie widzę sensu tej rozmowy;]

Gość pocopoco domene
jesteście boskie...

Gość Ingeborg z domu Jana
Hahahahahahahaha

Gość hahahajaa
i tak kazdy watek się konczy, nigdy dyskusją na dany tenat tylko zawsze schodzi na inne tory-czyli pyskówki, obojetnie czy mowa o kaszkach, kupkach, ciążach czy innych...zawsze ktos sie wyładuje za swoje biedne dziecinstwo lub cierpką dorosłość.

Gość Kaśka1088
żona-swojego-męża- widać, że to sfrustrowane, nieszczęśliwe babsko :D

Gość POLSKI_FACET
polskie forum "kafeteria" ma tą przewagę, że tu mnóstwo przeróżnych czasem na prawdę przerażających prowokacji, które gdzieś indziej od razu wylądowałyby w koszu, ale to plus tego forum, że nie można się tu nudzić:D

Gość hahahajaa
nie chodzi o prowo, chodzi o to, że często zamiast odpowiedzi na pytanie pada wyzwisko i to najgorszej kategorii inwektywy. Po co? przeciez jak sie nie zna odpowiedzi to sie nie udziela i to w taki ordynarny sposób.