Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AmyLeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Czy ona jest ładna?

Polecane posty

Też bym sobie zrobiła fryzurę jak ona, ale mam zbyt cienkie włosy... :( trudno mi zapuścić takie długie ładne :(

Gość kyfukyukfhukfhuk
Jest nawet piękna nie tylko ładna.

Gość sdfdasdfasfasfasf
Na tych zdjęciach w cale mi się nie podoba, mimo iż lubię bardziej czarnulę niż blondynki to ona nie jest zbyt ładna.

ja prawie od zawsze mam długie ale z takich do ramion też coś fajnego można zrobić heheheeh mam pare sposobów, chociaż mam do pasa prawie, tak poza stanik sporo, ale kiedyś też krótsze miałam

Uwielbiam ją. Też mi kiedyś ktoś powiedział, że jestem do niej podobna. Uważam, że jest duuuuuuuuuuuużo ładniejsza ode mnie, ale to i tak był najlepszy komplement na świecie heheheheheeheheheh. W dodatku ma śliczny, pełny, mocny głos

Gość bazienkaa
żaaabbaaaaa i nie pisze się "co uważacie o" najwyżej "co sądzicie o" "co uważacie na temat" twój błąd jest gówniarsko-smarkaczy i eliminuje cię z gatunku homo sapiens

Znalazł się znawca języka polskiego. A zdania zaczyna się z dużej litery!

Czy tam wielkiej :P

Gość konieczynkaa a
nie podoba mi sie, nie powiem ze jest brzydka bo nie jest, ale nie podoba mi sie taki typ urody

Szczerze, już bez względu na to, czy ją lubię, czy nie.... Rozumiem, że każdy ma swój gust i komuś coś może się nie podobać. Ale na bank nie można powiedzieć, że Amy jest brzydka. Dla niektórych nie musi być superpiękna, ale pogódźmy się, że brzydka to ona na pewno nie jest. Ten, kto tak mówi, to pewnie jakaś gruba, wstrętna, zakompleksiona baba, która uważa, że skoro jest brzydka, to nikt nie ma prawa być ładny i jedzie po wszystkich ładnych, zgrabnych dziewczynach. Pasztety!!!!!!