Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobre to jest..

Mój mąż mnie zdradził i zaraził

Polecane posty

Gość dobre to jest..

paskudną chorobą weneryczną. Do dziś twierdzi, zę to tylko koleżanka była i żadnych kontaktów cielesnych nie miał :( tchórz

Gość dobre to jest..
nic nie zrobiłam nie umiem go wyrzucic nie chce się dać wyrzucić twierdzi że to urojenia moje

Gość dobre to jest..
wyczytał w necie że można to załapać w wc czy jakuzi i trzyma się tego Nie potrafię mu udowodnić że to od niego

Gość dobre to jest..
tak, kurcze to już m-c temu miotam się ciągle

Gość Eeerrr...
Niektore kobiety chyba zasluguja na te choroby weneryczne, skoro po takim czyms maz nadal z Toba mieszka! Przeciez nie potrzebujesz "dowodow" na zdrade, masz ochote odejsc albo kazac jemu odejsc to po prostu to robisz! Glupota ludzka nie zna granic..bo co by sasiedzi powiedzieli, no i w ogole samotna w tym wieku juz nikogo nie znajdzie haha

Gość asjksdjhdflasa
Jak wyszły badania? w tamtym temacie pisałaś,że wiesz na pewno,że Cię nie zdradził, a tutaj,że jednak tak? Teraz dopiero dowiedziałaś się o tej koleżance?

Gość dobre to jest..
to jest tak, że on w ogóle nie poczuwa się do winy bo nic nie zrobił. Koniec,kropka. jest niewinny i tłumaczyć się nie będzie bo nie ma z czego. I jak ja mam go wyrzucić? co zrobić? Przykładny mąż i troskliwy ojciec?? a ja żądam żeby się wyniósł? Badania wyszły na szczęście ok. Tzn nie ma komórek nowotworowych,ale męczę się z tym gównem między nogami

Gość dobre to jest..
co do koleżanki to w zeszłym roku sobie smsował z młodszą i też przecież to bzdura,tylko jakaś nieważna znajoma. Weź tu gadaj do fiuta jak on i tak swoje. Nie zanidbywał nas nigdy, okazywał uczucia, troszczył się o dom, seks, z pracy do domciu-wszystko przykładnie, to wierzyłam.. Teraz na zmianę - mam wątpliwości to wrażenie że wmawiam sobie i szukam dziury w całym

Gość asjksdjhdflasa
Ciężka sprawa na pewno. Ale lekarz potrafił Ci powiedzieć od kiedy mniej więcej jesteś zarażona?

Gość dobre to jest..
niestety nie, zresztą co za różnica, to mój jedyny partner

Gość dobre to jest..
Bał się strasznie wyników, wspierał niesamowicie, kiedy okazało się, że na szczęście są "dobre" to jakoś mam wrażenie mnie olewa. Strasznie zrobił sie drażliwy, wybuchowy, a zrzuca winę na mnie i moje wahania nastrojów. Ale kurwa to nie on ma kalafiory między nogami i nie on cierpi katusze!

Gość dobre to jest..
czuję się teraz jak niesprawny technicznie sprzęt do zaspakajania potrzeb seksualnych. Zainfekowana, poszła w odstawkę. Nie potrzebuję rad typu - zostaw go, to śmieć, nie jest taki. Kocham go, choć momentami nienawidzę. Taka typowa niezdecydowana kobieta..

Gość asjksdjhdflasa
Może jest drażliwy, bo ma coś na sumieniu. Ciężko rzeczywiście powiedzieć. A lekarz Ci powiedział jaka najprawdopodobniej przyczyna, zresztą chyba w inny sposób to naprawdę ciężko się zarazić:O

Gość dobre to jest..
wenerolog mi powiedziała, ze nie da sięjednoznacznie określić że nie załapałam tego na wakacjach, bo po m-cu od pobytu pokazały mi się pierwsze zmiany. Ale raczej zarażenie płciowe obstawia. Pistola mu do głowy nie przystawię przecież żeby sie przyznał

Gość dobre to jest..
wenerolog mi powiedziała, ze nie da sięjednoznacznie określić że nie załapałam tego na wakacjach, bo po m-cu od pobytu pokazały mi się pierwsze zmiany. Ale raczej zarażenie płciowe obstawia. Pistola mu do głowy nie przystawię przecież żeby sie przyznał