Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia2407

Zrobiałam pastę cukrową:-)

Polecane posty

To było moje drugie podejscie do tej pasty,pierwszym razem pewnie za długo ja gotowałam bo nic nie dało sie nia zrobic. A dziś zrobiłam jeszcze raz i wyszła super-jestem nią zachwycona już chyba nigdy wiecej nie bede używać depilatora.Depilacja ta pasta jest o wiele mniej bolesna. Czy któraś z Was też jej używa?

Nie, bo musze mieć wtedy dłuższce włoski żeby pasta je złapała a ja uwielbiam być gładka... zawsze...

Ja niestety nie moge czesto sie golic ponieważ mam b.delikatna skórę i zawsze depilowalam sie depilatorem dzieki niemu wlosy sie oslabily i jest ich o wiele mmniej ale to jest bolesny zabieg i po depilacji troche skora piecze, a tą pastą o wiele lepiej jest :-)

Gość Ekspert_Philips
Misia, Nie wiem, jaki model depilatora posiadasz, ale ból, o którym piszesz można w łatwy sposób zminimalizować. Pozwolę sobie w tym miejscu wskazać na kilka domowych sposobów, które mogą pomóc: - dobrze jest przeprowadzać zabieg wieczorem po gorącej kąpieli skóra jest wtedy odprężona, a włoski delikatniejsze, - podczas depilacji należy trzymać depilator pod kątem 90 stopni do ciała w ten sposób zoptymalizujesz działanie urządzenia, - warto 2-3 razy w tygodniu robić peeling i codziennie nawilżać skórę poprawia się wtedy jej kondycja. Mam nadzieję, że moje rady będą pomocne, a w razie pytań związanych z usuwaniem zbędnego owłosienia zapraszam do kontaktu na ekspert@philips.com. Chętnie pomogę. ________ ___________________________ Ekspert Philips, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.

Zawsze depiluję po kąpieli, i nawilżam skórę codziennie,piling robie raz w tyg. tylko jak chodzi o porównanie bólu po depilatorze a po paście to pasta jest o wiele lepiej dla mnie:-)

Gość Ekspert_Philips
Misia, Dziękuję za odpowiedź. Metoda usuwania zbędnego owłosienia powinna być indywidualnie dobrana. Ta sama metoda sprawdza się u jednej osoby, u innej zaś nie. Możliwe też, że depilator który posiadasz, nie jest odpowiednio dopasowany do Twoich potrzeb, typu skóry czy rodzaju włosa. Pozdrawiam, a w razie pytań zapraszam do kontaktu na ekspert@philips.com, Ekspert Philips. ___________________________ Ekspert Philips, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.

pasta cukrowa jest genialna, aczkolwiek mocno pracochłonna świetnie sprawdza się w okolicach intymnych