Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anakonda 44

Podrywa mnie dużo młodszy chłopak.

Polecane posty

Gość Anakonda 44
????

Gość Monika od ratownika
Ja mam też taki sam problem, jestem trochę młodsz, bo mam 35 lat a on 23. Też jestem mężatką. piszę z nim dla zabicia czasu, ale to staje się już nałogowe, a on coraz bardziej zabujany. jeszcze się nie widzieliśmy na żywo, chociaz on bardzo tego pragnie. Chyba ogranicze te kontakty z nim.

Gość seeker84
nie jecz,widac ze nie chcesz zerwac znajomosc,widac ze cie rajcuje ze sie mlodszy za toba ugania,rozumiem to ale nie udawaj teraz swietroszki

Gość jecnjkqhbe
Anakonda 44 głupia babo,on pisze,to co ty chcesz przeczytac :-) Po prostu gowniarz chce cie wyrwac do wyra i tyle :-)

Gość Anakonda 44
Dlaczego zaraz do wyra? nie wszystkim tylko o sex chodzi. Moze szuka bratniej duszy do pogadania bo czuje się samotny. Pół roku temu rozstał się z dziewczyna, teraz jest za granicą i wraca za miesiąc, więc póki co o wyro mu nie chodzi. a mnie tym bardziej, bo sex mam kiedy chcę.

Gość Monika od ratownika
Autorko ja się z tobą zgadzam, nie każdy myśli tylko o łóżku.

Gość Anakonda44
Wczoraj nic nie napisał.

Gość Sony 12
Przeciez pisac możecie, a spotykać się nie musisz, tak jak napisala wcześniej jakas dziewczyna, że pisze już rok ze studentem dla rozrywki.

Gość Anakonda 44
Samo pisanie to chyba nie zdrada jeszcze, ale też uzależnia, a potem może jedno słowo więcej być nie tak zinterpretowane i będą jakieś nieporozumienia. Postanowiłam to zminimalizowac, a zanim wróci całkowicie zakończyć, żeby nie korciło nikogo do spotkania na żywo.

Gość Anakonda 44
Byłam zalogowana na portalu, ale jak zobaczyłam, że się tam pojawił to szybko się wylogowałam. odczekałam kilka minut i sprawdziłam pocztę. Były 2 wiadomości, oczywiście cudowne, tęsnota i sam romantyzm. On już nie może się doczekac spotkania i nie ma minutki w ciągu dnia, żeby o mnie nie myślał, a nocą miewa sny ze mną w roli głównej. Odpisalam mu, że nie mam ochoty na jego gierki i nie rozumiem dlaczego w ogole do mnie pisze, przecież wie, że mam męża i jestem dużo starsza od niego. Zeby go jeszcze bardziej zniechęcic to, dopisalam, że mógłby być moim synem,gdybym wcześnie zaczęła uprawiać sex.

Gość nona szalona
To gratuluję. Ciekawe tylko jaka będzie jego reakcja. A jak się wkurzy i zrobi wydruk waszych rozmów pokaże twojemu mężowi, to co zrobisz? Może trzeba było delikatniej.

Gość Anakonda 44
NONA nie strasz mnie, bo aż mi się gorąco zrobiło.

Gość Anakonda 44
napisał wieczorem, że jestem jego przyjaciółką, że dlaczego tak go traktuję i że mu dokopałam tym tekstem.

Gość jecnjkqhbe
Anakonda 44 no to jezeli uwazasz,że dużo młodszy z którym klikasz nie musi od razu chcec cie wyrwac do wyra,tylko po prostu z toba klika ,bo nie ma z kim,bo samotny,to tylko mozna ci wspołczuć kompana do poklikania,bo coż to za młody facet,który jest samotny i nie ma do kogo gęby otworzyc i klika z dużo starsza kobietą.Jakiś ciamajda zyciowy. Lepiej by było jakby po prostu chciał sie z tobą umowic na małe co nieco,wtedy chociaz ciut normalniejszy by sie wydawał. A coż z tego,ze ty masz seks kiedy chcesz :-) nie wiesz,ze nawet jak ma sie pod dostetk seksu,to i tak zakazane jest bardziej podniecające.

Gość jecnjkqhbe
Anakonda 44 ile on ma lat?

Gość Anakonda 44
On ma 27 lat. wiem, że zakazane smakuje lepiej. proponowal spotkanie jak wróci z francji i początkowo pisałam, że na kawkę możemy się umówic, ale jak jego teksty miały już zabarwienie erotyczne i zachęcające do czegoś więcej, to ja się wystraszyłam i zaczęłam pisać wszystko na nie.

Gość Anakonda 44
Sorry, będzie mial w grudniu 28 lat.

Gość coolaaola
Myslę, że powinnaś się z nim bliżej poznać, bo pisanie to nie to samo.

Gość Anakonda 44
Sama już nie wiem co powinnam, a co nie.

Gość Anakondo droga
15 grudnia może? :) Pytam bo do mnie też taki pisze... i jak czytam to brzmi bardzo znajomo...

Gość Anakonda 44
ja nie wiem dokładnej daty, ale wiem, że w grudniu.z jakiego województwa ten Twój jest? może do wszystkich pisze? Nie mam pojęcia.

Gość Anakonda 44
Wczoraj znów rozmawialiśmy, wirtualnie oczywiście i wiem, że bardzo mu na mnie zależy, chociaż kontakt przyjacielski mu wystarczy. I co ja mam zrobić?

Gość Anakonda 44
Uważa mnie za swoją przyjaciółkę, szuka u mnie wsparcia.Czy to normalne?

Gość gość
Drogie Panie ja mam 40 lat jestem mężatką ,podrywa mnie 28 latek znamy się prosi mnie o numer telefonu mówi że mąż nie musi wiedzieć,,jest to męża kolega .robimy im imprezkę w domu oczywiście mąż go zaprasza mówi że przyjdzie z dziewczyną nie wiem co myśleć o jego zachowaniu.