Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry Janne

Problem z polskimi pracownikami-brak kompetencji i wygorowane wymagania

Polecane posty

Zadaja wysokich pensji, najlepiej braku odpowiedzialnosci, stalej umowy, a oferuja za to lenistwo, brak odpowiedniego wyksztalcenia, niskie kwalifikacje, slaba znajomosc jezykow obcych i niska wydajnosc. Dlatego nie dziwi mnie poziom bezrobocia

Gość a powiedz mi do czego
potrzebna jest dobra znajomość języków obcych jak pracujesz w kraju na stanowisku gdzie ta znajomość na codzien nie jest potrzebna ? jak ktoś naprawdę dobrze zna język obcy to pracuje za granicą bo tam ma lepsze zarobki pracodawca jak mu zależy na podnoszeniu kwalifikacji swoich pracowników to może kierować na różne kursy ... przede wszystkim liczy sie praktyka i najlepiej w trakcie kariery zawodowej sie doszkalać jak możesz zdobywaną wiedzę wykorzystać praktycznie......

Jeżeli Ci nikt nie odpowiada sama weź się do pracy,nie będziesz miała problemu.Wszyscy prywaciarze to złodzieje i wyzyskiwacze.Ciągle wam mało.

Gość jjjjjkjkjkjjkj
jak Polacy tacy kiepscy to zatrudnij Brytyjczyków, Francuzów, Niemców, jaki problem;);)

Gość taka_jedna_jedyna
a jakie masz wymagania i jaką pensję oferujesz? Ja ostatnio usłyszałam, że jestem za ambitna i za pracowita na rozmowie o pracę. I w związku z tym, że jestem kobietą to mnie nie zatrudnią. A mam mgr, robię dr, znam 4 języki (2 bardzo dobrze, 2 komunikatywnie, lecz ciągle się szkolę), nie boję się odpowiedzialności, bo nie raz uczestniczyłam w projektach tego wymagających... szukam pracy, która pozwoliłaby mi rozwinąć skrzydła, umożliwiła dalszą samorealizację i była dobrze płatna. Mądrych i pracowitych ludzi nie brakuje, tylko trzeba im za tą harówę płacić, a nie jałmużnę w wysokości 1300zł na rękę dawać...