Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa Ciekawska

Ile zabawek mają wasze dzieci?

Polecane posty

Gość Ciekawa Ciekawska

Jak w temacie, czy wasze pociechy mają dużo zabawek i jak często im je kupujecie??

Gość jakie?dzieci?w jakim wieku?
sprecyzuj

Gość jakie?dzieci?w jakim wieku?
zabawki- tez sprecyzuj- bo gadzet za 3zł to tez zabawka i te za 30 wzwyz to tez

Gość Ciekawa Ciekawska
mamy dzieci w każdym wieku niech wpisują jak często kupują dziecku zabawki. Ja osobiście bez przerwy coś kupuję czy to mały samochodzik czy porządna droga zabawka i spotkałam się z opinią że niepotrzebnie jest wydawać kasę na głupie starty zabawek

Gość lubie pyskówki
dużo, kupuje bo: sprawia to przyjemność mojemu dziecku i mi, bo lubie, bo widze że chetnie sie bawi

Mój ma 9msc i zabawek taki mały plastikowy koszyk. Ma jedną "wiekszą" zabawkę kostkę edukacyjną smily play. Poza tym bączka, piramidę z kółeczkami, kilka książeczek, moją starą zabawkę ( taka kula co się wkłada różne kształty) , kilka gryzaków i grzechotek + gumowe zabawki do wody. Staram się mu nie kupować wielu zabawek, każda jest przemyślana. Wiele razy już coś odłożyłam na półkę i nie kupiłam. Teraz przed świętami tym bardziej bo pewnie będziemy zasypani zabawkami bo w końcu pierwszy wnuk...

Aha i ten "brak zabawek" jest spowodowany tym , że wolę kupić jedną porządną a nie milion takich którymi nie będzie się bawił. Aktualnie zbieramy na plac zabaw który mam nadzieję kupimy wiosną :)

Gość mami454
Ja staram się robić pewną selekcję - mam dwa kartony z zabawkami i raz na jakiś czas jeden chowam na strych a później robię wymianę. Dzieci szczególnie w młodszym wieku szybko się nudzą....wiec zabaw musi być sporo...najlepsze są te edukacyjne, kreatywne i rozwijające wyobraźnie. Jeśli chodzi o sklep z zabawkami to polecam sklep Kidek.pl ja tam szukam inspiracji.

Gość Mam19MIES
Mam 3 skrzynie i dwa duże wory mam duże auto rowerek z bajerami kilka wózków mase dużych i malych miśków cały las stumilowy pluszowego klapouszka,miśia puchatka,maleństwo,prosiaczka itd. Mam swój stolik i krzesełko swoje kredki swoje malowanki swoje książeczki mam ich setki Mam skoczka chuśtawkę piłkę do skakania mase lalek z aksesoriami ale najbardziej lubie wychodzić z mamusią i bawic sie z innymi dziećmi w fajnych miejscach.

Gość cpalala
w huj, ze niedługo my będziemy mieszkać w piwnicy, bo cały dom zabawek