Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mychuniaaa1

OBJAWY...?

Polecane posty

Gość Mychuniaaa1

Witam. Wiem, że takich tematów jest na pęczki, ale niestety, nigdzie nie znalazłam odpowiedzi, która by mnie zadowoliła. Otóż, powinnam dostać miesiączke ok. 16.10.2011, jednak, że nie mam zbyt regularnych, kiedy się nie pojawiła, postanowiłam nie panikować. Poczekałam jeszcze 4 dni, i dla świętego spokoju zrobiłam test ciążowy- wynik negatywny. Ale okresu brak. :o Dodam, że 17.10.2011 miałam minimalne plamienie. Tak węc okres mi się spóźnia, a ja zaczynam się coraz bardziej niepokoić. Jeżeli chodzi o objawy, to nawet nie wiem, czy mogę je brać pod uwagę, bo są to: -ból głowy -zawroty głowy, zwłaszcza gdy się położę, i jak wstaję -rozdrażnienie -ciągle mi zimno -strasznie dużo śluzu (przeźroczystego) A tak poza tym, no i po za brakiem okresu, nic. Wiem, napiszecie że mam iść do lekarza, lub kupić drugi test. Ale do lekarza puki co iść nie mogę, a z kupieniem testu też mam teraz mały problem.. Napiszcie mi proszę, czy takie objawy mogą choć trochę wskazywać na ciążę? Moja siostra jest w ciąży, już po terminie, gdy z nią rozmawiam, tylko się dziwnie uśmiecha i nie chce nic powiedzieć... Mam 22 lata... Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi 🌼

Gość semina83
tak na prawde każdy z tych objawów może świadczyć o ciąży. Nie lekceważ ich lepiej, ale jak najszybciej kup test. Nie panikuj jednak, jeżeli ciąża nie była planowana, bo stres może dodatkowo opóźniać miesiączkę...

Gość mfdssssewqqqqqqqq
a w którym dniu cyklu współżyłas i jak sie zabezpieczalas?

Gość Mychuniaaa1
Nie mogę powiedzieć w którym dniu cyklu współżyłam, bo my się kochamy bardzo często, żeby nie powiedzieć- codziennie... Zabezpieczenie to tylko prezerwatywa, ale bywa zwykle tak, że zaczynamy bez niczego... Nadal nie mam okresu, choć dwa testy ciążowe pokazały wynik negatywny... Nic już nie rozumiem...

Gość Agnesssss090
Może na coś chorujesz??

Gość monika642
Mychuniaaa1 Ile facet ma lat?

Gość Mychuniaaa1
też 22 ;) Dziś robiłam kolejny test, innej firmy, też negatywny. No ale okresu nie ma wciąż :o

Gość Mychuniaaa1
nadal nie mam okresu :o Ja jużnic nie rozumiem...

Gość no nie ma jak widać
zapisz się do gina na wizytę.

Gość Mychuniaaa1
no wlasnie nie moge teraz, i w najblizszym czasie nie bede mogla... Zastanawiam sie czy to mozliwe, aby 3 testy sie pomylily? Czy moze cos nie tak ze mna? A moze jeszcze za wczesnie?? No juz ne wiem nic...

Gość no nie ma jak widać
po 10 dniach spóźnienia test jest moim zdaniem wiarygodny. Ale jesli masz wątpliwości to zrób beta hcg.