tajemniczy_glut_na_firance 0 Napisano Październik 26, 2011 wychodzic z domu w ogole? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta_vidmo* 0 Napisano Październik 26, 2011 Ja Cie obsluze. Skad jestes? Co chcesz zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemniczy_glut_na_firance 0 Napisano Październik 26, 2011 warszawa, strzyżenie tylko. nic specjalnego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemniczy_glut_na_firance 0 Napisano Październik 26, 2011 mam krotkie wlosy, chcesz skrocic, bo urosly. musza byc wycieniowane, jakas fajna grzywka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta_vidmo* 0 Napisano Październik 26, 2011 Z przyjemnoscia to zrobie. Mam sprzet wiec nie ma problemu, powiedz tylko skad jestes, bo ja z Wroclawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vsw vbf Napisano Październik 26, 2011 jak jeszcze troche posiedzisz na kafe to napewno zdarzysz do kazdego fryzjera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to pokaż zobaczymy Napisano Październik 26, 2011 Czesto w roznych galeirach handlowych sa zaklady fryzjerskie a skoro takie galerie sa do 22 to pewnie tez i fryzjerzy pracuja tam do zamkniecia. U mnie w miscie tez samodzielne salony niektore pracuja do 21. Ale do tych lepszych trzeba sie umawiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta_vidmo* 0 Napisano Październik 26, 2011 No ja juz jestem w domu. Konczymy o 18:00. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoloroweKredki 0 Napisano Październik 26, 2011 Glut- fajny masz nick :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemniczy_glut_na_firance 0 Napisano Październik 26, 2011 jest obok mnie salonik do 21. chyba jednak sie przejde, tam nigdy nie bylo tlumow. ale nie wiem czy jeszcze ten salonik funkcjonuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach