Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaburzona jestem powaznie

Zawsze myślałam ,że spotkam faceta jak z reklamy... Ale takich chyba nie ma?

Polecane posty

Jako nastolatka interesowalam sie modą, oglądalam non stop Fashion TV, w sumie nadal to robię. Mieszkałam w malutkiej miejscowości w woj.świętokrzyskim , kompletne zadupie. Marzyłam o facecie jak w telewizji , jak w reklamach. Wyjechalam ,zaczełam studia i zobaczyłam wielki świat, ale takich chłopaków jakoś brak 😭 Jestem typową ofiarą komercji i Photoshopa 😭

Gość Nemo Nikt
Tak. Myślałaś, że spotkasz przystojnego, bogatego faceta o ciekawej pasji, który latem będzie Cię zabierał na swój prywatny jacht, a zimą jeździł do Alp na narty. Myślałaś też pewnie, że pojawi się jeszcze drugi facet, równie przystojny i ciekawy i obaj będą o Ciebie zabiegać. Za dużo amerykańskich filmów i seriali.

Niestety. Byłam wychowana na amerykańskich komediach w których zyli dlugo i szczesliwie :( Tak naprawde malo ktory facet mi sie podoba, chyba ze ci z pokazów mody albo reklam :O oj zle widze swooją przyszlosc w relacjach z faceami...

Gość offuś
a skąd pewność, że taki facet by na ciebie leciał? pewnie by olał

Gość sddncxkxclzxnz
buhahahhaha dobre , w realnym zyciu nikt nie ma plastikowej twarzy , otrzasnij sie dziewczyno bo takie wyobrazenie o swiecie jak ty mialam w wieku 10 lat :classic_cool:

Gość przerwo miedzy palcami to
to? ❤️