Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wislak89

czy mozna pokochac naprawde brzydkiego chlopaka?

Polecane posty

Gość wislak89
moim jedynym marzeniem bylo uzbierac kase na operacje plastyczna pracujac za granica ale i to juz jest nierealne nikogo nie obchodzi moje wnetrze..nie cierpie imprez jestem zdecydowanie romantykiem choc pewnie beznadziejnym) jestem osoba wygadana choc ciagle mam wrazenie ze jestem gorszy dla innych ba ciagle ktos daje mi to odczuc bardzo szanuje kobiety mam swoje poglady i zdanie w kazdej waznej kwestii chce pomagac osobom niepotrzebnym nikomu jak ja..nawet nie wiecie co czuje ktos kto myslac o samobojstwie usmiecha sie a noce zalewa lzami w samotnosci sam wierze ze po tym zyciu jest inne w ktorym liczyc sie bedzie txlko piekna duszy

ytytytyt vel. chałabała - szczerze? Ja bym wysokiego nie chciała, bo bym musiała nosić obcasy, a tego nienawidzę. A przy facecie który ma 170 cm nie będzie widać aż takiej różnicy w płaskich butach. Więc, ja wolę niższych i nie znam żadnej dziewczyny, która związałaby się z facetem tylko dlatego, że jest wysoki.

Gość moja jest lepsza
nie, no tylko dlatego ze jest wysoki to nie :-) moj maz ma 193 cm :-)

Rhovannion - tylko dlatego, że jest wysoki może nie, ale to i tak już większosc sukcesu. co do tego, że wolałabyś kurdupla - proszę nie kpij. nawet jak nie chodzisz na szpilkach to co - chcesz gościa któremu twoje koleżanki mogłyby napluc na głowę? zastanów się co piszesz, chyba są jakieś granice absurdu?

Gość ptasiek nastroszony
skończ studia zaoczne pokochania brzydkiego chłopaka z dyplom,em

Gość wislak89
chodzilo mi o to czy ktos zna przyklady kochanego brzydkiego chlopaka u ktorego ktos dostrzekl piekne wnetrze

Gość Zakamuflowany Anonimek
Powiem tak! NAJLEPSZYM LEKARSTWEM na pokochanie samego siebie jest zobaczenie kogoś, kto jest bardzo brzydki, a zarazem szczęśliwy z życia mimo swego wyglądu. Sam kiedyś miałem ogromne kompleksy z powodu mojego brzydkiego nosa, którego mięśnie się strasznie naprężają, kiedy się uśmiecham, niszcząc cały wygląd mej twarzy, jednak w końcu zrozumiałem, że ŻYCIE TO DAR i nie zamierzam go zmarnować.