Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the ugly truth po raz enty

Dlaczego nie ma takich facetów? - the ugly truth

Polecane posty

Właśnie po raz enty oglądałam "the ugly truth" i zastanawiam się dlaczego ja nie spotykam takich facetów? Główny bohater po prostu jest spełnieniem marzeń każdej kobiety, wie czego chce od życia, wie że kocha, nie udaje po prostu jest sobą. Jest do bólu szczery, ale przy tym tak słodki i bezradny. Ja chcę takiego faceta 😭

Gość ddddddddddda
a co to jest?

film

no dobra to teraz ja napisze jakis scenariusz do serialu z piekna kobieta ktora bedzie miała napisane jak zachowywac sie i co mowic :D

sosssssss a Ty jesteś kobietą czy facetem?

to możesz być moim Mikiem ;)

a kto Cię tam wie ;) może i jesteś podobny, chociaż tutaj i tak nie o wygląd chodzi tylko o zachowanie :P

"Główny bohater po prostu jest spełnieniem marzeń każdej kobiety, wie czego chce od życia, wie że kocha, nie udaje po prostu jest sobą" a ten przystojniaczek którego główna bohaterka podrywała to nie był "spełnieniem marzeń każdej kobiety"? to jest film, droga pani, tak to ma wyglądać właśnie. w tym filmie "problemem" była "niezgodność charakterów" przy wyborze wody mineralnej. i tym się różnili w filmie "fajni faceci" od "niefajnych" :D

Gość twims
Powiedzcie lepiej, czy fajny ten film bo nie widziałam a coś bym sobie obejrzała

no każdy interpretuje jak chce, jak dla mnie ideałem jst jednak ten niegrzeczny pan, bo grzeczni są nudni :P

Gość twims
Na filmwebie w kategorii komedia romantyczna..to już wiem, dlaczego go nie widziałam :D

twims film jest świetny, dla kobiet w sam raz :) komedia romantyczna, ale w bardzo fajnym wydaniu :)

"jak dla mnie ideałem jst jednak ten niegrzeczny pan" tyle że właśnie "niegrzeczny" to on miał tylko image a tak naprawdę to był super grzeczny - troskliwy, opiekuńczy itd itd. tak jak już mówiłem, to tylko film więc tak był zmajstrowany żeby być super ideałem faceta który znakomicie zarabia dzięki swojej lekkomyślności dzięki czemu jest wyluzowany i czarujący. ma po prostu wszystkie zalety jakie sobie można wyobrazić po prostu. a w realnym życiu jest inaczej, jak się chce mieć wyluzowanego i lekkomyślnego gostka to trzeba zaakceptować że nie można na nim polegać, jak ma być bogaty to na ogół będzie "mieszkał w pracy". po prostu w życiu nie można mieć wszystkiego.