Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez wirowania

chcę urodzić! już! co robić

Polecane posty

Gość bez wirowania

Jestem w 39 tc. Chcę urodzić. Już. Co poza myciem okien i wieszaniem firanek robić? Seksu mi się nie chce? Nie mam siły

Gość oleju rycynowego sie napij
U mnie podzialalo !

Gość walikajmnsh
nie zesraj się

mozesz sprobowac wchodzic po schodach( np na 4 pietro) ,ale u mnie i to nic nie dalo.mozna szczypac sie po brodawkach(pol godziny kazda)ale to dziecko "decyduje",kiedy przyjdzie czas na porod,a mamusia moze siedziec,odpoczywac i czekac.powodzenia

Gość gfdgfdgdfgfdgdg
musisz sie czegos pikantnego najesc, widzialam na wlasne oczy, laska tez juz chciala urodzic, jadla pikantne potrawy w ciagu dnia i w tym samym dniu urodzila

Gość fannnnkaaaa
nie rozumiem was to taki bol ze nie chcialabym urodzic

ucielo mi posta :( autorka jest w ciazy i nawet jesli sie boi bólu to wczesniej czy pozniej musi urodzic.dobre nastawienie to polowa sukcesu(wiem co mowie)

Gość ja tez juz chce
urodzic a dopiero jest dwa dni po terminie i kompletnie zadne metody przyspieszajace nic nie daly

Gość ja tez juz chce
bol jak bol i tak sie kiedys trzeba bedzie z tym zmierzyc wiec chyba lepiej miec to juz jak najszybciej za soba i nie zamartwiac sie jak to wszystko bedzie

ja też próbowałam chyba wszystkiego, az w koncu mialam imieniny, zaprosilam gosci, najadlam sie zaraz po tym robilam przysiady, skakalam na pilce, a wieczorem byl sex najlepszy jaki byl przez te 9 miesiecy i na drugi dzien, zaraz po ogromnym sniadaniu odeszlu mi wody ;) ale nie wiem czy te moje "popychanki" mialy cos wspolnego z wywolaniem porodu. a poza tym wody odeszly mi zielone, czyli dziecko oddalo smółkę w brzuchu, czytalam, ze to od stresu, byc moze wlasnie takiego jaki zaserwowalam dziecku denerwujac sie i robiac te wszystkie rzeczy. Mam tez kolezanke, ktora po wypiciu olejku rycynowego dostala takiego rozwolnienia, ze do szpitala dojechala z glowka dziecka miedzy nogami :/ dzisiaj juz bym nie chciala tak za wszelka cene przyspieszac porodu, chociaz wiem jak czekanie doprowadza do szalu :/

Gość ja tez juz chce
bo wlasnie najgorsze jest to czekanie zwlaszcza ze niewiadomo kiedy to nastapi, a ja do zalatwienia mam jeszcze mnostwo spraw no ale boje sie z jakimkolwiek wyjazdem