Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on nie chce się ze mną kochać!

od pół roku facet nie chce się ze mną kochać!

Polecane posty

mnie.......mnie byloby na to stac....tylko ja nie mam powodu by to robic :D zycie nauczylo mnie nie zwlekac z pytaniami i decyzjami...

jestem właścicielka dużej firmy... A ceny są różne, w zależności od kosztów poniesionych podczas dochodzenia... Wyszło kilka tysięcy... Poprostu bardzo mi zależy na nim i chciałam znać prawdę... Pytania czasem zostają bez odp

a jednak nie dotyczyl....mialam na mysli inne sytuacje... zwlekalam z decyzja ......bo posluchalam meza.....mowil:....poczekaj poczekaj, co sie odwlecze to nie uciecze...i tak przepieprzylam 250 000....o!

fev wybacz, że Cię zaatakowałam ale mam już dość tej sytuacji... Rozmawiałam już o tym z psychologiem i w sumie sam nie wie za co kasę bierze... Kocham męża i chce wiedzieć co się stało, chciałabym mu pomóc jeśli tylko się da... I tęsknię za seksem z nim

wiec postaw sprawe na ostrzu noza, daj mu tydzien na wypowiedzenie sie, jak nie powie zloz pozew rozwodowy.... facet przyparty do muru zawsze spiewa...

boję się, że wybierze rozwód... Nigdy nie działał na niego szantaż...

jezeli wybierze rozwod to znaczy ze od dawna nic miedzy wami nie istnialo....przeciagasz tylko agonie zwiazku...rozpadnie sie pozniej

rozwod jest latwy....wystarczy ze chca tego oboje.....trwa max 30 min

jak pisałam wcześniej oboje nie możemy mieć dzieci...

sory umkneło mi o tych dzieciach. Fev ma racje w tej sytuacji max 30 minut. Dogadajcie wczesniej sprawy materialne bo inaczej zejdzie wam do 45

Gość lilia00
Doskonale Cię autorko rozumiem,mam ten sam problem i też wychodzi brak kogoś.W dzisiejszych czasach faceci mają częsciej migrene niż kobiety.

najbardziej w kobietach podoba mi sie to: DOSKONALE CIE ROZUMIEM :D ale sie nie rozwiode ...hehe....

Gość lilia00
Rozumiem,bo mam ten sam problem ze swoim facetem,więc wiem co czuje.Proste.Faceci...

"faceci mają częsciej migrene niż kobiety" nie czesciej, nie czesciej aczkolwiek zjawisko sie nasila. Moze bede miał szczescie i trafia na taką wyposzczoną ha ha ha

cholera!...kolejna matka milosierdzia....:O.....same nie wiecie czego od zycia chcecie...a skoro tak to ja tez nie bede wam wspolczula...najwidoczniej zaslugujecie na to by byc pomijane w sexie:O

Gość lilia00
Oczywiście,że się nasila.kiedyś to faceci narzekali na kobiety ,teraz na odwrót.A że kobieta wygłodniała,nie znaczy,że się rzuci na każdego.

antyperspirant cho :D Ja będę Twoją Kochanką :-p ps jestem jeszcze całkiem zdrowa :-p

Gość lilia00
fev,a kto oczekuje współczucia??Miały byc pomocne odpowiedzi autorce tematu.

nie seks jest najważniejszy tylko osoba która nagle po wielu wspólnie spędzonych latach tak poprostu staje się obca... A Ty nie wiesz czemu . . . Ciężko jest w dzisiejszych czasach zbudować związek

nikt i nic jej nie pomoze dopoki sama doopy nie ruszy we wlasnym interesie....z drugiej strony to jej zycie i nikt za nia nie podejmnie decyzji....