Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarzycielkaTakaJedna

U nas zimno, brrr!!!!Mylami jestem w cieplych krajach!!!!!!!!

Polecane posty

Pomarzmy razem, ze sobie lezymy teraz na plazy i pijemy kolorowe drinki:):)kto sie dolaczy????

Gość zaraz zassssne
jak masz buleczke to chetnie dolacze

Leze sobie w skapym bikini i sie opalam,kelnerzy mi przynosza driny pod nos,teraz wchodze do wody i plywam by sie ochlodzic:):)

Z przystojnym brunetem,ktory mnie poderwal wczoraj na dyskotece:)

Gość o tak
zapytaj babeczki w kropeczki

Gdzie byliscie w tym roku na urlopie?W jakis fajnych egzotycznych miejscach?Wlasnie sobie pije whisky z cola:)

decatlon-sp..rdalaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja mam na odwrót.. mieszkam w cieplym miejscu i juz wyczekiwalam tych chlodnych dni, i dzieki bogu juz spadlo do 20 stopni

Pedorita-jak to jest mieszkac w takim miejscu caly rok?

Gość kasia1981rok:)
ja w tym roku byłam objazdówką na 2 tyg we wloszech a w ubieglym zaliczylam madryt i lizbone - polecam, lizbona cudowna:)

Gość palma_de_mallorca
A ja mieszkam na Majorce i chciala bym aby spadl snieg..

Ja w tym roku w Egipcie i na Ibizie, obydwie wycieczki byly super ale Egipt mnie urzekl bardziej, szczegolnie dlatego, ze sa tam piekne rafy koralowe:):)

no wlasnie to wcale nie jest tak ze zawsze plaza, drinki i wieczne wakacje. jak pracujesz to cie szlag trafia przy prawie 40 stopni, wychodzisz z pracy w ciuchach biurowych i giniesz w upale. a po pracy masz juz tak dosc temperatury ze masz ochote skryc sie w pomieszczeniu z klima i przeczekac dzien. co innego weekendy... :)) na plazy z drinkiem, to jest super :) ale to lato bylo naprawde ciezkie i dlugie, 5 dni temu ciagle mielismy temp po 30 w ciagu dnia... a mamy koniec pazdziernika, dla mnie to zadlugo, brakuje mi deszczyku..

bylam na majorce w ostatnie walentynki na weekend, bylo dosyc chlodno, ale jak na luty to 15-20 stopni to i tak super. fajna wyspa :) ale mnie bardziej uzekly pola drzewek migdalowych niz plaze i palemki... przepiekne :))

Gość palma_de_mallorca
Do zwiedzania jest piekna ale co innego byc na wakacjach a co innego mieszkac i pracowac a szczegolnie latem w upalach ponad 40 st

Napewno ciezko jest pracowac w takim upale, i w takim miejscu, ze non stop widzisz ludz, ktorzy sie dobrze bawia, ale chyba az tak zle Wam nie jest?macie piekne widoki, no nie wiem chyba, ze zle mowie..

no ja to dokladnie rozumiem, ja tez z hiszpanii , ale bardziej na północ. duzo chlodniej ale lata sa suche i upalne. to nie to samo spedzic 2 tyg na wakacjach a zyc i mieszkac

Gość palma_de_mallorca
Takkk widoki piekne .Ciezko ?? a komu nie jest ciezko jak ma isc do pracy :))hehe

Zle? ja bym tego kraju na zaden inny niezamienila, cudowne miejsce, kultura, jezyk, jedzenie, ludzie, krajobrazy, pogoda i moj ukochany w jednym. ja nie nazekam, poprostu ludziom sie wydaje ze jak sie mieszka w takim miejscu to 24h na dobe na plazy lezymy i pijemy drinki, to pisze ze wcale tak nie jest.

Gość palma_de_mallorca
Najgorsze jest to ze lato jest okropnie upalne a zima zimna:)Wieje wiatr pada deszcz a w gorach nawet snieg pada :))

Gość palma_de_mallorca
Pedorita :dokladnie tak jak piszesz :wszyscy mysla ze my tylko drinkujemy i balujemy:))

Wcale tak nie mysle wiem jak to jest.