Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja pierdykam, ja tego nie..

Jakim cudem wy się dobieracie w pary seksulane?

Polecane posty

Kuzwa mam 26 lat i nadel nie miałem dziewczyny. ( Tak jestem prawiczkiem) Nie kumam tego jak może dojść do seksu miedzy dwiema osobami. Jak do tego dochodzi?

Stop being such a smart ass. Mam problem ze znalezienie dziewczyny nawet zeby chodziła ze mną po bułki do sklepu, a co dopiero kochać się z nią

Gość elo elo
hahahha od zawsze beka z prawiczków po 18 roku życia ja pierdole człowieku

Gość ja też nie wiem
jak to jest uprawiać seks :(

my tez mielismy ten sam problem.....a calowanie zaczynalismy przez folie by sie czasem nie dotkac i nie pobrudzic slina......

czy ktoś może potraktować moje pytanie poważnie? Wiem, że jestescie wszechwiedzącymi ludzmi, lepszymi odemnie. Daltego zadałem pytanie: Jak do tego dochodzi?

masz kumpli? poyptaj czy maja siostry, umow sie z jakas do kina, na lody...albo poros jaks by ci pomogla wybrac koszule czy cos tam w sklepie...kurrrde.....rusz glowa !

z tymi siostrami kumpli to akurat zły pomysł. Jak taki kumpel się dowie, ze mu siostrę przeleciał to może być zły :P A co do problemu, to zwyczajnie się dobieramy w te pary. Wystarczy kogoś poznać, spędzać czas wspólnie, czuć motylki w brzuchu i podniecenie. A potem jak już jest bliskość, przytulanie, całowanie, pieszczoty to dochodzi do seksu. Proste.

moj przyklad funkcjonuje od stuleci a ty go kwestionujesz?:D nie masz brata najwidoczniej i nie znasz facetow :D

Byłaś miła bardzo fajna reakcja na moje pytanie, dziekuje. Czy wy kobiety, również przykładacie do tego wagę ( do seksu) ? Czy traktujecie to jako cos mało ważnego, ale kluczowego dla utrzymania partnera. Dla nas facetów, to chyba ważniejsza sfera życia niż dla kobiet?

Gość Stary, ja Cię rozumiem
Mam 21 lat i też nie rozumiem jak ludzie się dobierają w pary! NIgdy żadna dziewczyna nie była mną zainteresowana... tracę już nadzieję

Gość a 30 i nawet nie szukam
samotnosc ma wiele zalet.....

Gość Joyjoyjoy
Dżizass skąd tylu facetów z problemami dot. znalezienia partnerki :O przez 20 kilka lat się ukrywaliście i teraz wyszliście z cienia, niepojęte :O