Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Dobra wiadomosc dla was kafeterianki

Polecane posty

Gość magdalenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja bym sie na trzecie nie zdecydowala z tej prostej przyczyny, ze starsze dziei tez potrezebuja matki, a jak wiadomo niemowle zabiera najwiecej skupienia i czasu, ktory mozna by poswiecic tym starszym. Biedne twoje dzieci!!!

Gość nie przesadzaj
znam rodziny z 5 dzieci, gdzie najstarsze ma 8 lat i jakoś nie widzę zeby im się źle żyło. Wręcz przeciwnie. Dzieci zadbane, starsze dobrze się w szkole uczą, młodsze w domu z mamą. Matka też nie pada z nóg ze zmęczenia. Jednak podzielam pogląd myszy. Dla mnie też opieka nad noworodkiem jest męcząca i na widok noworodka czuje oczywiście wzruszenie, ale i radość, ze jak na razie nic takiego mnie nie czeka.

Gość ciotkaf
Cześć Jagoda! A na kiedy masz termin?

z tego co sama napisała w temacie ponizej ( patrz stopka) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4706779 1 dziecko ur w czerwcu 2009 2 urodzone w sierpniu 2011 i teraz jest w ciazy albo załozyła nastepny temat zeby sprowokowac kłótnie bo ile juz o niej było tematów ze jest durna, etc....:p

Gość słuchaj Jagoda
dlaczego to niby ma być dla mnie dobra wiadmość??? :O mam gdzies że jesteś w ciąży i jak napiszesz że jesteś w 8 ciązy, też będę mieć to gdzieś :D hahahahha a dobra wiadomość Jagoda dla ciebie, ja mam 3 dzieci! cieszy cię ta wiadmość??? taaaa zapewne jak i mnie twoja :D

Gość o jak tu dużo
mam z trójka. Też mam trójkę. Pozdrawiam trójkowe mamy.

Gość beatka sk czy ty
upup