Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icobyścienatopowiedzieli

mąż nie chce się zbadać bo......

Polecane posty

staramy się o dziecko 3lata, 2 lata były na luzie z nastawieniem będzie to fajnie, nie będzie może za miesiąc lub dwa się uda. Ja porobiłam badania hormonalne w ciągu ostatnich kilku mcy i byłam na hsg i wyszło wszystko ok teraz kolej na męża na badanie nasienia a on nie chce iść bo się wstydzi i uważa że jak zbada nasienie to straci godność, ręce mi opadły :(

Gość lykulju
to powiedz mu że znajdziesz inseminatora zastępczego

Witam!My też staramy sie 3 lata.Badania zrobione,wszystko ok wię nie wiemy,dlaczego nie możemy mieć dzidzi...Nigdy nie robiliśmy tego by tylko zajść.Sex ma być przyjemnością.To fakt,ze nie należy sie skupiać na ciąży podczas stosunku.Żyj chwilą :) Lekarz mówił,że samo przyjdzie gdy wyczuje dogodny moment :) Powodzenia.

P.S.Panowie są dość wrażliwi na swoim punkcie i ciężko ich namówić na badania.Miałam ten sam problem z Narzeczonym.Jednak dogadaliśmy sie,że ja zrobie pierwsza badania i jak wyjdzie,że wszystko ok.to On pójdzie.Słowa dotrzymał.Poza tym,jak chce mieć dziecko to niech sie trochę poświęci :)

ale my przez 2 lata byliśmy na luzie, i robiliśmy to dla przyjemności i jakoś nie trafiliśmy więc coś musi być nie tak

Spokojnie... :) Nam lekarz mówił,że są zdrowe pary,które starają sie parę lat i ... kiedyś nadchodzi ten moment.Kazał Nam uzbroic się w cierpliwość.Wiem jednak,że są pary,które są zdrowe i nie mają dzieci...Nigdy im sie nie udało.Czasem tak jest,że los źle rozda karty...