Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srutututu gacie z drutu

ZROBIŁAM ZAKUPY W BIEDRONCE I JESTEM W SZOKU !!!!!

Polecane posty

Gość srutututu gacie z drutu

Do tej pory jakoś omijałam ten sklep wydawało mi się że jest tam brudno produkty są dużo gorszej jakości ale, znajoma robi tam zakupy i coś mnie podkusiło. Wrażenia są bardzo pozytywne czyściej niż w niejednym znanym supermarkecie a, co najważniejsze zaoszczędziłam 92zł to prawie 100zł do przodu i mam pełną lodówke jedzenia na tydzień :D:D Wszystko jest bardzo ładnie zapakowane smaczne świeże mięso warzywa owoce :D A, co najśmieszniejsze na większości produktów jest napisane wyprodkukowano dla biedronka przez : Hortex Bakoma Morliny Krasnysław itp. Nie moge sobie darować że do tej pory przepłacałam tyle kasy tylko za etykietke znanych produktów :D

Gość sedrtygfvcc
też byłam podekscytowana dopóki nie kupiłam starego ryżu paraboiled i lekko spleśniałej kaszy. Kupuję tam płatki zbożowe i czekoladę, żółty ser, soki.

Ja tam zawsze olej Kujawski kupuję, jest dużo tańszy. Sery, ryż i mrożonki na patelnię. Ostatnio robiłam sałatki do pracy i tam kupowałam gotowe mieszanki sałat w torebkach. Do wędlin nie mam przekonania, zawsze do mięsnego biegam. A po warzywa na ryneczek.

Gość ptasiek nastroszony
ketchup pudliszki najlepszy polski ketchup ten ktory jest w biedronce ma inna etykiete i jest rzadki jak sraczka. normalny w normalnych sklepach ma gesta konsystencje. to co wyprodukowano dla biedronki ma gorsza tansza jakosc. dlatego w biedronce kupilem tylko dwa razy pierwszy i ostatni raz. na szczescie zycia nie przegralem az tak by sie :odzywiać: w biedronce

Gość patrycjusz omnibus
euforia szybko minie :) ceny są niskie, więc chodzę do biedronki, ale ze wszystkich supermarketów to najgorsza sieć dużo lepiej oceniam tesco czy lidla najbardziej drażni mnie brak regałów, i branie np. ciastek z brudnej palety niby wszystko pakowane, i niby to paleta, ale ciągle mm wrażenie, że biorę coś brudnego z podłogi

czytałam w gazecie ostatnio, że ktoś kupił chałwę a w niej była jeszcze żywa glista ok 4-5 cm długości...to tak apropo lidla :O

Gość zawsze kupuje tam barszczyk
(sok) Hortexu, zlotowke taniej niz w supermarkecie.takze morliny i bakome. Niestety kasza zdarza sie z wolkami zbozowymi ( ale w supermarlketach tez:(

"4 srutututu gacie z drutu Do tej pory jakoś omijałam ten sklep wydawało mi się że jest tam brudno produkty są dużo gorszej jakości ale, znajoma robi tam zakupy i coś mnie podkusiło. Wrażenia są bardzo pozytywne czyściej niż w niejednym znanym supermarkecie a, co najważniejsze zaoszczędziłam 92zł to prawie 100zł do przodu i mam pełną lodówke jedzenia na tydzień Wszystko jest bardzo ładnie zapakowane smaczne świeże mięso warzywa owoce A, co najśmieszniejsze na większości produktów jest napisane wyprodkukowano dla biedronka przez : Hortex Bakoma Morliny Krasnysław itp. Nie moge sobie darować że do tej pory przepłacałam tyle kasy tylko za etykietke znanych produktów " Pozory mylą:P.Ja wole unikać jakichkolwiek sklepów a złaszcza produktów skomplikowanych:P.

Gość biedrona ah biedrona
ja kupuje w biedronie zakupy ale nie wszystko najczesciej kupuje tam - papier toaletowy ten biały -podpaski femina te cienkie w rózowej paczce - miód lipowy bo tańszy jak w innych sklepach - masło z mlekowita - pierś z kurczaka - czasem chipsy i chyba tyle z jedzenia a z przemysłowych często cos kupuję wczoraj kupiłam termos z kubkiem termicznym i kozaczki dziecku z weluru a jakiś czas temu dysk zewnętrzny do kompa 320 gb stówe tańszy jak normalnie i chodzi jak burza

Gość edkaLublinh
nie kupuje w biedronce tylko dlatego ze nie mozna placic kartą chociaz wiem ze to jedna z ich strategii, najczesciej kupuje w stokrotce i almie przyzywczailam sie. zreszta w kazdym sklepie jedno drozsze drugie tansze, sumuje sie wychodzimi tak samo gdzie bysmy nie kupowali

Gość ptasiek nastroszony
w biedronce w stosunku do jakosci tych produktow jest kurewsko DROGO!bo czy gowno moze byc wogole tanie?

Gość Taka Sę
Mają perfekcyjne desery z serka homo z owocami i kiedyś mieli pomidory w puszce średnio o dwa zł tańsze niż gdzie indziej i o wiele smacznieksze. Ale to biedronka więc z euforia sugeruje ostrożnie - nigdy nie wiadomo. Na pewno bomi lepsze no i mam je pod domem

Gość gość
I co z tego, ze morliny dla nich robią? Robią dla nich ale innej jakości niż dla siebie :) dlatego jest dopisek "wyprodukowano dla Biedronki". Kup ten sam wyrób Morlin w innym sklepie i porównaj jakość z wyrobek biedronkowym, a potem się wypowiadaj. Robię czasem zakupy w biedronce, ale omijam produkty z napisami "wyprodukowano dla".

Gość gość
wole Aldi i lidl

Gość gość
Tak psioczycie na Biedronkę, a jak przejeżdża się obok sklepu to masa ludzi i aut. Coś tu chyba jest nie tak. Wielkie paniusie się znalazły hahahaha :D