Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qazwsxcde

Sposoby na przeczyszczenie...

Polecane posty

Gość Qazwsxcde

Znacie jakieś sposoby na przeczyszczenie? Od kilku dni mam problem z wyproznianem. Jem juz ktores opakowanie sliwek i nic. Prosze pomozcie, bo juz mnie brzuch boli...:(

Gość liść senesu kupp
kup w aptece liść senesu

Skuteczna jest lewatywa z roztworem węglanu sodowego czy potasowego:classic_cool:.Tylko nie przesadzać ze stężeniem bo flaki może uszkodzić:P. Ale generalnie to na dłużej nie pomoze:O.Może jakaś dieta:O.Znam też inną metodę arcyskuteczną:classic_cool:.nIestety nie można jej stosować dłużej niż 2 czy 3 miesiace w zależności od wagi i ma jeszcze jedną istotną wadę:O.Ale ma też jeszcze kilka sporych zalet:classic_cool:.

Gość mała miiiiiiiiiiiiiii
Wypij łyżkę oleju :)

Fructolax (ale musisz zjeść całe opakowanie, najlepiej tuż przed snem). Potem zainwestuj w sedes z pasami bezpieczeństwa. Inaczej odlecisz na księżyc podczas pierwszego posiedzenia.

Gość madelinkaaaaaaa
Mi pomagają gruszki, nie zawsze, ale często mnie po nich 'przegoni'. Co jeszcze... Jakieś jogurty, może activia? Po kawie też czyści :)

Gość bum cyc,bum cyk cyc z kucykiem
ja pierdole ,buhahahahahh.....wsadz wibrator w d....gleboko swidruj ...zeby zadzialalo,zapal przedtem duza biala swieczke ,napisz na niej gwozdziem ;mam lekkie sranie ,po tym zdmuchnij te swieczke i postaraj sie rzucic ja sasiadowi pod drzwi na wycieraczke,zeby to jemu ciezko sie sralo-problemy z kupa -oddasz tym samym komus innemu... Potem wroc na kibel,sciagnij portki,wypnij sie i powiedz,niech kupa zapcha mi cala muszle klozetowa,zamknij oczy,napnij zwieracz i...srrraaaaaaaaaaj z calych sił... P.s.mozesz tez oprocz swieczki lub zamiast niej zbudowac w domu taki ołtarzyk ku czci lekkiego srania,moze na nim byc butelka wodki,zdjecie kupy twojej lub psa sąsiada,rolka pap.toaletowego,szczotka do kibla i modlitewnik z zyczeniami do BOŻKA KUPOSŁAWA WYPRÓŻNIAJĄCEGO SIĘ BEZ WIĘKSZYCH PROBLEMÓW...wielu ludziom to pomoglo,serio...