Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudokafeteriusz

chcę się wyprowadzić do warszawy!

Polecane posty

Gość pseudokafeteriusz

czy zarobki tam naprawdę są godziwe?

Gość orzszkur
wynoś się i spadaj na drzewo, tu panuje bieda totalna i kloaka płynie ulicami , capi na 20 kilometrów

Gość kuturnlovre
a ile masz cm wzrostu?

Gość żona Van Helsinga
Wyprowadzasz się skądś Wprowadzasz się dokądś, więc forma poprawna brzmi...? Przemyśl, pomyśl i odpowiedz 🖐️

Gość żona Van Helsinga
sram se do mojego pryszczatego ryja :classic_cool:

Gość ffifififififff
nie ma j uż dla was miejsca wsioki , przez was nie ma pracy i wszystko jest drogie

Gość orzeszkur
za słomę z butów wystającą i rozsypywaną na ulicach Warszawy już przyjezdnym dziękujemy , po zakupach wracajcie do swoich wsi, miasteczek i do obory bo świnie są głodne i krowy trzeba wydoić

Gość mmLena07
od dziecka mieszkam w Warszawie i nie rozumiem tego spojrzenia ludzi spoza, którym się wydaje, że tutaj osiągną co tylko ze chcą. Są tutaj bezdomni, ludzie, którzy ledwie wiążą koniec z końcem, bezrobotni, którzy szukają pracy bez skutecznie. Nie jest łatwo, choć na pewno łatwiej, niż tam skąd pochodzisz. Po prostu nie oczekuj, że pieniądze leżą na ulicy, bo możesz sama tutaj na nią trafić.

Gość Olorinek
tez bym sie chcial do warszawy wyprowadzic - do autora - zalezy z jakiego miasta jestes bo jesli duzego wojewodzkiego (lub pobliskiej wiochy) to sie zawiedziesz raczej bo az takiej mega roznicy nie bedzie roznice czuja raczej ludzie mieszkajacy jak ja na zadupiach gdzie bezrobocie wprost dobija a i monotonnie