Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjjghjhgjgh

Czy ktos z was poradzil sobie z testem psychologicznym do policji??@@???@???????

Polecane posty

Gość gjjghjhgjgh

jak w temacie jutro mam taki test strasznie sie denerwuje :(

Gość ej ej ioo
zabral do domu

Gość gjjghjhgjgh
babeczki w kropeczki - ato zalezy w jakich okolicznosciach bym go zobaczyła ...

Gość Olorinek
a powiedz mi co do tej pory miales??? rok jestem bezrobotny jak tak potrwa jeszcze z pol roku to zglaszam sie do policji ale niezabardzo wiem co mnie czeka

sądzę, że większość tutaj przebywających nie poradziłaby sobie (pozytywnie) w żadnym teście psychologicznym, złe miejsce na pytanie 🖐️

Gość gjjghjhgjgh
-Bambino- - niby dlaczego ? wiele osób ma problemy z psychologiem .. bardzo trudno jest zdać a w razie nie uzyskania wymaganej liczby pnk. trzeba na kolejny egzamin czekać rok :O więc może ktoś już był i mógłby pomóc :(

Gość bezurazyy ale
policjantki podobno są ...

Gość gjjghjhgjgh
Olorinek - miałaś ;) bo jestem kobietą . Na początku jest test wiedzy (ale pytania i odp . są zamieszczone w necie więc masz możliwosc przygotowac sie wczesniej ) potem sprawnosciowka - musisz pokonać tor w czasie mniejszym od 1 . 45 potem jest psycholog

Gość Olorinek
a rozmawialas moze z kims jak wyglada pobyrt w akademii policyjnej?

Gość fyfjyfj,
jak wygląda taki test? co się pytają?

Gość gjjghjhgjgh
no ja nie ukrywam że chciałabym sie dostac do policji z tego powodu ;) Przeciętne wynagrodzenia Stanowisko służbowe - Uposażenie brutto 1 Komendant Główny Policji - 15.088 2 Zastępca Komendanta Głównego Policji - 13.820 3 Komendant wojewódzki Policji - 8.863 4 Komendant powiatowy (miejski, rejonowy) Policji - 7.366 5 Komendant komisariatu Policji (do 60 etatów) - 5.114 6 Kierownik rewiru - 4.073 7 Dzielnicowy - 3.225 8 Policjant - 2.547 9 Kursant - 1.564 bo u mnie krucho z inną pracą... czekałam parę miesiecy temu w urzędzie pracy z pania która znała 2 jezyki , miala wyzsze wyksztalcenie a byla bezrobotna juz sporo czasu ...

Gość gjjghjhgjgh
Olorinek - dostajesz 1.564 vrutto wynagrodzenia za pobyt ... słyszałam że pozytywnie kolega był w wakacje to mnóstwo imprez ;) a przecietny dzien wyglada tak o 5 pobutka potem sniadanie bieg okolo 2 km zajecia w szkole ( sprawnosciowe i wyklady ) i wolne ;)

Gość Olorinek
hahaha autorko- jestem bezrobotny rok rowno :P widze ze ten sam powod

Gość gjjghjhgjgh
fyfjyfj, - hmm sa tam zadania matematyczne takie na inteligencje i mnóstwo bez sensownych pytań typu (pytanie prawdziwe ) Co ma wspólnego mucha z drzewem ?

Gość żona Van Helsinga
babeczki w kropeczki Co byś zrobił widząc małego kotka? Przygarnęłabym, jak setkę innych :-o Czy taka odpowiedź zdyskwalifikowała by mnie? 😭

Gość gjjghjhgjgh
-Bambino- a ja juz widze cechę wspolną muchy i drzewa .. heh że co i to ma byc cecha wpolna ? ze mucha siada na drzewie ? ale chyba drzewo nie siada na musze ... wiec to nie jest cecha wspolna

Gość gjjghjhgjgh
-Bambino- a ztym kotkiem to nie widzialam takiego pytania ale jesli bylby np. poturbowany i potrzebowal pomocy to ludzkie by bylo odniesc go do lecznicy ... albo do schroniska .. bo z tej odp. to znieczulica wychodzi

Gość Olorinek
e noto niezle jest tam chyba - a slyszalem teksty ze tam cie o kazdej porze dnia i nocy przepytuja i jak sie pomylisz to lecisz

Gość gjjghjhgjgh
Olorinek -tzn ?

Gość Olorinek
no tak jak napisalem- ze tam zawsze i wszedzie z zaskoczenia pytaja zeby wyjebac kandydatow

Gość gjjghjhgjgh
nic o tym nie słyszałam ....

Gość Olorinek
no na szczescie :)

Gość Olorinek
moze sprawdzaja kreatywnosc :> w somie to chyba gorsze sa testy przed akademia niz sama akademia bo to juz raczej przygotowawczo jest