Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvnmlllbyło

jestem gruba i maz niechce

Polecane posty

Gość cvnmlllbyło

uprawiac ze mna sexu :(u niego to wyglada tak ze jest sex oralny w jedna strone(dla niego)i koniec.Nawet mnie do tego nkezacheca pocałunki czy cos,tylko zrób i to wszystko.Mam 26 lat :(

schudnij ja tez nie wyobrazam sobie byc z kims kto mnie nie pociąga :) bez pociagu fizycznego nie będzie związku tylko przyjaźn.

Gość cvnmlllbyło
też juz teraz od tego uciekam,szczególnie że potrafi mnie wyzywac nawet przy dziecku od jebanych tlusciochow,szmat,kurew...Latwo powiedziec ,,rzuc go":(

Gość cvnmlllbyło
schudnij gdyby to bylo takie proste:(a paradoks polega na tym ze im bardziej on mnie wyzywa od różnych to wcale ja niechce mu sie podobac

Gość Olorinek
no i ma racje - jesli moja zona kiedys przytyje to bez wstydu znajde kochanke i bede nawet w domu z nia siedzial - jak jej sie nie podoba niech spierdala ja i tak mam kogos lepszego w koncu a taka gruba to kazdy oleje to w twoim interesie jest schudnac a interesie meza rypac jak najleppsza

Gość cvnmlllbyło
i mam wrazenie ze gdyby on odszedl to moja nadwaga razem z nim.Zawsze wiedziałam że mam sklonnosci do tycia więc musialam uwazac nigdy gruba nie bylam wiec kazdy sie dziwi i mysli ze choruje.

"schudnij gdyby to bylo takie proste a paradoks polega na tym ze im bardziej on mnie wyzywa od różnych to wcale ja niechce mu sie podobac" i tak się zamyka błędne koło Pokaż, że możesz, swoją drogą nie rozumiem, jak możesz być z kimś, kto Cię wyzywa

Gość cvnmlllbyło
,,w twoim interesie jest schudnac" właśnie o to chodzi ze ja niema interesu zeby chudnac dla niego :)

Gość wwrrr
Nie dosc, ze gruba, to jeszcze glupia. Jesli Ci dobrze w takim zwiazku, to sobie w nim siedz, Twoj wybor. Serio o tym wyzywaniu? Ludziom, ktorzy cos takiego w domu toleruja (ze nie wspomne o tych, co to robia) powinno sie chyba dzieci zabierac.. :O

Gość Olorinek
dla niego??? zestarzejesz sie jak znajdziesz dewianta ktory pozwoli ci chocby obciagac jak wyzej nikt niechce zapuszczonego grubasa

Gość wwrrr
'pozwoli obciagac', ale masz fantazje, kolego 🖐️

Gość cvnmlllbyło
a kto powiedzial ze gruby to zaniedbany ?spojrz np.na Ewe Bem albo Magde Gessler.Jedno niewyklucza drugiego jestem z nim bo tego wymaga sytuacja,to dluga hostoria wiec oposywac nie bede zreszta nie na temat

Gość wwrrr
Wiekszym problemem jest dla Ciebie brak seksu niz brak szacunku?

Gość Mlodaaazgrabna
A ile mąż ma lat, możesz nas ze sobą poznać wtedy go zaspokoje

Gość cvnmlllbyło
zadna wymowka ja po prostu mam na głowie tyle problemow i jestem juz tak zdolowana ze mi sie niechce.Czekolady nie jadam

Gość wwrrr
Tak, kochany, z milosci i bezsilnosci i jeszcze nawet z szacunku dla jej dobra wyzywa ja od kurew przy dzieciach. Zalosne.

Gość Olorinek
nie nie mam fantazji grubej bym nie dal do pyska choby blagala! nawet takiej geslerowej poprostu kobieta sie konczy na 50 kg - potem to juz jakas zoofilia bardziej

Gość cvnmlllbyło
widze ze spotkalam tu same szczuple idealy :)no coz...

Gość wwrrr
Problem w tym, ze by nie blagala :) :D

Gość Mlodaaazgrabna
Ja mam 46 kg ;) mam 17 lat jak coś to powiedz ,żeby mąż do mnie wpadł.

Gość Iza przelotem
Jeśli masz schudnąć to tylko dla siebie - oczywiście jeśli tego chcesz, bo wcale nie musisz. Twój facet to seksualny prostak i nawet nie pozwoliłabym takiemu się dotknąć. Jeśli go nie pociągasz fizycznie, to powinien mieć męską dumę i dać ci spokój. Czy kobieta chciałaby, żeby facet, który ją odrzuca fizycznie zrobił jej minetę? No nie wydaje mi się. Widać z tego, że to jakiś prostacki hedonista bez skrupułów i szacunku dla ciebie, ale i dla niego samego. Aby tylko się nachapać w życiu, szybko i bezproblemowo. Bez wysiłku. Czym ten facet ma ci zaimponować?

Ja moze nie jestem specjalnie gruba, ale tez nie jestem typem modelki, mam sporo blizn oraz inne skazy i jestem z mezczyzna ktoremu to nie przeszkadza i dzieki temu moge byc spokojna iz kiedys w razie chorroby czy czegokolwiek co pogorszy moj wyglad on nadal bedzie mna zachwycony i bedzie mnie szanowal :) takich mezczyzn zawsz szukalam, normalnych a nie pustakow jak z tego forum 🖐️

Gość wwrrr
Kolezanko, masz dwa problemy, i oba maja rozwiazania zarazem proste i trudne. Problem z waga rozwiaze schudniecie (a kazdy wie, co zrobic by schudnac), problem z mezem - moze rozmowa, a moze konieczne bedzie cos bardziej drastycznego. Nie ma zadnych magicznych srodkow na to, a na pewno nie pomoze biadolenie frustratom z kafeterii.

Gość Olorinek
no to niech nie blaga - moze se myslec ze moze ma jakas godnosc ale to bzdura - godnosc konczy sie z nadwaga

Gość wwrrr
A jako nadwage rozumiemy 51 kg. Amen.

Gość wwrrr
Jeszcze powiedz nam, jaki musimy miec rozmiar buta i kolor oczu by moc unosic sie godnoscia.