Krowa Międzynarodowa Laotanka 0 Napisano Październik 26, 2011 a w Laosie co dzień po 30 stopni na plusie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olorinek Napisano Październik 26, 2011 sram na laos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krowa Międzynarodowa Laotanka 0 Napisano Październik 26, 2011 Obsrywać to możesz co najwyżej polską ziemię. Najlepiej natomiast rób to w stosownym do tego miejscu to jest w toalecie. W polskiej toalecie. Twoja bezczelność nie czyni Cię godnym oglądania ziemi laotańskiej. Nie tędy droga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olorinek Napisano Październik 26, 2011 sram na laos azjatycka bida z nedza i siedlisko HIVa znam pol laotanke to wiem tylko kambodza jest gorsza ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krowa Międzynarodowa Laotanka 0 Napisano Październik 27, 2011 Kto Ci wmówił takie głupoty? Bida z nędzą to jest w nowojorskich slu/amsach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JacekJ 39 Napisano Październik 27, 2011 No ekstra. Malaria, moskity, węże ... cud miód :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olorinek Napisano Październik 27, 2011 cos ci szpan na trzeci swiat nie wyszedl ;) kazdy ma to zadupie w swej osranej dupie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fhjfjfjfuhyu Napisano Październik 27, 2011 No to ja tam chcę pojechać bo nie lubię zimy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach