Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanudzonaaaaa

kto pogada o dupie maryni?

Polecane posty

Gość niepowylamywany
czesc malolaty

Gość paaam
a czemuż to nie masz szans ?

Gość zanudzonaaaaa
niepowylamywalny małolatą jestem tutaj chyba tylko ja :) więc szacunku trochę :classic_cool::P

Gość zanudzonaaaaa
Paaam nie jestem, że tak powiem w jego guście. Jak to jest, że ja szaleję za tym który mnie nie chce a za mną biegają ci, do których czuję tylko koleżeńską sympatię? :O

Gość Taka Sę
Kurcze, moja praca wymaga ode mnie codziennie nadprzecietnej przebojowości a w tej sytuacji chowam się jak mysz pod miotla. To jest straszne. Dziś przed rozmowa która się nie odbyła prawie padłam na zawał. Dosłownie czułam że się duszę, ale do końca chciałam się przełamać..

Gość paaam
matko , to miał być miły topik a tu takie problemy :p taka se wiadomo , że jak ma sięzdarzyć coś ważnego , dla ciebie rozumiem , to twoje przeżycia emocjonalne mają wpływ na twój stan fizyczny , wszyscy tak maja , tylko ppo niektórych po prostu nie widać :)

Gość zanudzonaaaaa
Taka Sę - twarda jesteś tylko choleryczka trochę :) Magnez bierz, polecam MAGNE B6 - poprawia nastrój i wzmacnia układ nerwowy a do tego zluzuj troszku :)

Gość niepowylamywany
1 . jesli nie chcesz pasc przed kolejna rozmowa zrob sobie szkic , plan , konspekt rozmowy , wyapisz sobie wszystkie przewidywane problemy ktore moga byc poruszone w rozmowiue a potem chocby w myslach przecwicz sobie kilka razy taka rozmowe 2.do tej co sie lamie ze jej nikt nie chce--co sie odwlecze to nie uciecze , czasami trzeba poczekac na te wlasciwa szanse ale musisz pilnie sie rozgladac by takiej szansy nie przegapic...i jeszcze jedno -- piszesz ze niektorzy sie uganiaja za toba ale ty ich nie zauwazasz raczej wiec rada na przyszlosc---bardziej bedzie cie kochal taki ktory za toba gania niz ten ktory laskawie pozwoli ci sie poderwac...pamietaj o tym...pozdro

Gość paaam
znudzonaaa ppodobny przypadek , facet cie olewa , więc wywołuje t o w tobie zdenerwowanie i chęć zrobienia czegoś , ale boisz się wyjśc na idiotkę , niepewność , zddenerwowanie , idealny teren na silne przeżycia ,zwłąszcza miłosne

Gość zanudzonaaaaa
Paaam zdaję sobie sprawę, że to śmieszne :P ale w sprawach sercowych nawet trzydziestolatki zachowują się jak nastolatki :) Ale tkwię w martwym punkcie i po prostu czekam kiedy się to skończy. Jak będzie jakiś miał być to będzie i tyle ;)

Gość zanudzonaaaaa
"do tej co sie lamie ze jej nikt nie chce" - popłakałam się ze śmiechu :D:D:D btw dzięki :P Ależ ja się nie łamię tylko mnie to wkurwia :P Spoko dam sobie radę :classic_cool:

Gość zanudzonaaaaa
I to nie było, że "nikt" tylko ten na którym mi zależy :) Czyli jeden konkretny, już 5 rok idzie

Gość zanudzonaaaaa
Zmieńmy temat. Jakiej słuchacie muzyki? :D

Gość paaam
a jak to właściwie jest , nie byłaś wogóle w jegoo guście czy od pewnego momentu , a może on jest nieśmiały i nie może się przemóc , ?

Gość niepowylamywany
wiem ze duzo kobiet marzy o takim ksieciu na bialym koniu ewentualnie o jakims dicaprio czy innym brzydalu a prawda moze byc taka ze szczescie przyniesie ci ten pan Stasio co to sie tobie codziennie klania albo Waldek co to sie zawsze usmiecha do ciebie w pracy...a moze nawet pani Kasia z kiosku...wroc...chyba poszedlem na calosc...ogolnie miej oczy nawet na plecach i wypatruj wypatruj wypatruj...pozdro

Gość zanudzonaaaaa
tak mieliśmy się umówić to się ochoczo zgodził, ja wpadłam pod prysznic, wypucowałam się wsio jak ta lala a tu za chwilę "pochorowałem się, nie dam rady bla bla" - śmieję się gdy to piszę (nie z sarkazmy a z czystego rozbawienia:D) No i potem tak już schodziło. W lutym napisał mi, że w czerwcu przewiduje odpoczynek :D niezły co? :D Nawet nie mógł mi napisać "weź spierdalaj" a lepiej bym się czuła :) Ogólnie rzecz biorąc to jest zwykły dupek a wściekła to jestem na siebie, że mi tak zawrócił głowie iż nie mogę teraz coś "stworzyć" Wdać muszę poznać TEGO faceta i wszystko mi przejdzie ;)

Gość zanudzonaaaaa
nie szukam księcia ale muszę się zakochać - bez uczucia ja tak nie potrafię z kimś być

Gość paaam
ty chyba bardziej zakochałaś się w jego wyobraźeniu niż nim samym ,

Gość zanudzonaaaaa
Zapewne ale cóż zrobić jak takam głupia?:P Na co dzień nie rozmyślam ale jak mnie dopadnie chwila słabości..:) A w dupie tam, to co nie odpowiedzieliście jakiej muzyki słuchacie? Paaam? :)

Gość paaam
niestety muszęiśc spać , jutro dużo pracy :) ostatnio niewiele ciekawego słyszę , podobała mi się amy winehouse ale teraz to pewnie wszystkim sie podoba :)

Gość zanudzonaaaaa
Ok, ja też się pewnie będę zbierać ;) Trzymaj się, dobrej nocy :)🌼