Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość munamuna

Mieliście nieproszonych gości na weselu?

Polecane posty

"wodorost 3444 ror co ty pieprzysz o jakiejsc policji? kto w dniu slubu chcialby miec policje, i jakies stycznosci z nia" po pierwsze to radze sie uspokoic i grzeczniej nieco konwersowac, ok?;-)) po drugie - przypuszczalnie nikt, ale tez zapewne nikt nie chcialby miec zniszczonych samochodow itd. (ktos powyzej o tym wspomnial) wiec mowilam o takiej sytuacji, zwyczajnie nalezy pomyslec o wszystkim zawcasu;-) lepiej sorganizowac dodatkowego dozorce niz sie uzerac z jakims bandyta-szatazysta - ze albo wodka, albo niszcze samochody gosci. "kazdy woli po ciochu, przymknac oko niz sie rzucac z policja czy wypraszaniem, takie historyjki na cale zycie postem zaostaja i po co ridzina ma plotkowac ze to ci od tego goscia nieprszonego itd. " nie mow w imieniu klazdego bo tego nie wiesz, niektorzy maja kochajaca rodzine - a nie obgadujaca;-) poza tym bylam swiadkiem na weselu podobnej sytuacji - wesele odbywalo sie w zajezdzie-hotelu pod warszawa, i miejscowi chcieli pobiesiadowac - siwdek poprosil ich zeby dali spokoj - co ich tylko podkrecilo - zadzwonil dyskretnie po policje i powiedzial co i jak wyglada - powiedzial tez ze jezeli zobaczy wokol cos nie halo - to zlozy skarge o popelnieniu przesteptswa (prze to ze byla policja - mial dane wsztytkich osob) a ze koles jest prawnikiem to wiedzial co i jak mu wolno;-) nie zaklopcilo to przebiegu wesela "kazdy woli po cichu zalatwic, bez przesady! jak ja bym sie wbil i by ktos mi szopke zrobic to bym wrocil z granatowa farba i wylal oannie mlodej na sukienke, i co? co takim sie bardziej oplaca?" patrz powyzej ;-))

Gość ghcfydxcjh
Na ślubie mojej przyjaciółki do restauracji przyszła koleżanka. Tak po prostu, moja przyjaciółka jej nie zapraszała tylko ta koleżanka jej się pytała w jakim kościele ma ślub i o której to przyjdzie obejrzeć, to jej powiedziała bo była zaskoczona i nie podejrzewała nic. Na tym ślubie właśnie pojawiła się ta koleżanka, złożyła im życzenia a potem poszła za nami do tej restauracji, w której miał być obiad poślubny i dosiadła się do stołu jak gdyby nigdy nic, a miejsca były wyliczone i zabrakło dla jednej osoby. Moja przyjaciółka była zmieszana bo nie widziała jak z tego wybrnąć. Wzięłam tą dziewczynę na stronę i pytam się o co chodzi a ona mi mówi, że ją Ania (Panna Młoda) zaprosiła. No nic i została do końca, w sumie to byliśmy strasznie zaskoczeni tą sytuacją, dobrze że nie było problemu z dostawką miejsca.