Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamciaaaa3424234

swędzenie twarzy po umyciu

Polecane posty

Gość kamciaaaa3424234

pomoze ktos ? zakupilam ostatnio serie kosmetykow la roche effeclar czy jakos tak po umyciu zelem i nasmarowaniu sie kremem swedzi mnie twarz tzn policzki i czuje jakby mialo mi zaraz wyskoczyc stado pryszczy :/ .... o co chodzi ?! mam przestac ich uzywac czy przecierpien i przeczekac ?

wyskakuja ci zaczerwienienia? to sa dosc mocno dzialajace kosmetyki, wiele dziewczyn narzeka na niezbyt przyjemne doznania.

Gość kamciaaaa3424234
no wlasnie nie mam zadych zaczerwienien ... swedzi mnie tylko , nie wiem czy masz podobnie jak ja ale jak dotkne czegos brudnego i pozniej dotkne twarzy to wyskakuja mi jakies krostki swedzadze :p i teraz mam tak samo tylko ze na policzkach calych ehh ... nie wiem czy przestac uzywac tych kosmetykow , troche sie wykosztowalam :/

bardzo mozliwe ze to uczuleniowe, ze masz bardzo wrazliwa cere. czego wczesniej uzywalas? effaclar bym nigdy nie uzyla, mam bardzo delikatna i wrazliwa skore.

Gość kamciaaaa3424234
wczesniej uzywalam garniera ale ze tak brzydko powiem gowno dziala, mozliwe ze mam delikatna skore , wczesniej nie mialam problemu z wyprskami wiec sie ogolnie cera nie przejmowalam , garnier i krem nivea wystarczal, poczekam jeszcze pare dni , jak nie przejdzie to pojde do dermatologa moze mi cos doradzi :)

garnier to w ogole ma gowniane kosmetyki. to uczucie nie minie, to tak dziala. wprobuj sobie cos do cer bardzo wrazliwych, np iwostinu, avene, la roche posay ale nie przeciwtradzikowego.

kurna, cos kafe sie chrzani :O doczytalam, ze on ma kwas salicylowy w skladzie, to tak dziala wtedy. taniej wyjdzie zrobic sobie maseczke z aspiryny, kwas acetylosalicylowy tez jest stosowany przy tradziku ale lagodniej dziala.