Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewagosek

Kielce, sesja fotograficzna, co gdzie jak

Polecane posty

Gość Ewagosek

Dziewczyny możecie polecić gdzie w Kielcach lub okolicach można zrobić fajną sesję zdjęciową? Marzy mi się sesja przed ślubem tak dla samej siebie a później sesja ślubna, szukam kogos kogo warto polecić.

Gość jkvjkjb
Łukasz Kot... wg mnie rewelacja ;)

Gość Weraaaa
mam, neston robimyfotografie.pl

Gość Justysia sierpień 2012
Z jednej strony strona pana Łukasz Kota wyróżnia się przy innych stronach swoją wiarygodnością a z drugiej strony młoda para wcale nie jest najważniejsza w pokazanych zdjęciach. Zdjęcia bardziej pasują na bilbordy reklamowe niż na zdjęcia pamiątkowe. No i jeszcze te bardzo mało naturalne kolory. Jednak wiarygodność strony jest na bardzo duży plus. Czemu fotografowie boją się pokazywać w większej ilości zdjęcia jednej pary? Takie postępowanie wskazuje na manipulowanie oglądającymi strony. Coraz więcej na ten temat się mówi i pisze.

Gość AA Wielkopole
Oj nie tylko nie zdjęcia pana Ł. Kota, bo to jakaś pomyłka. Więcej w nich udziwnień z Photoshopa niż oryginalnych ładnych zdjęć. Nie wszystkie zdjęcia plenerowe to chyba plener. Okropne wstrętne kolory. Strona nawet przyjemna dla oka. Czy czasami żona p. Łukasza Kota nie jest właścicielką agencji ślubnej PERFECT MOMENTS?

Gość MartaM1984
Do Ewa. Tak jak już ktoś napisał, jak chcesz taką swoją sesję prywatnie to na robimyfotografie.pl możesz zamówić chyba nawet bezpłatnie ale nie wiem czym się różni od płatnej. Ja mogę polecić bo widziałam jak pracują, kiedy zostali zaproszeni na wieczór panieński mojej przyjaciółki. Bardzo fajna atmosfera i zdjęcia wyszły właśnie naturalne bez żadnego programu. Pozdrawiam, Marta

Gość gość
Co do zdjęc, to też miałam problem z wyborem. Ale po wielu przemyśleniach zdecydowałam się na Dwie Wieże.Myślę, że będę zadowolona. Ja w każdym razie polecam :)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a ja polecam Sebastiana Zimmera!!! Mamy rewelacyjne zdjecia ślubne i plenerr ównież super!!!

Gość Oleńkamala
ja również polecam robimyfotografie.pl najlepiej rozmawiać z tomkiem. Robią zdjęcia przede wszystkim naturalne a nie naszpicowane photoshopem itp.