Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wynajem.faceta...

Gdzie mogę wynająć faceta? Musze udawać przed rodziną ,że mam narzeczonego

Polecane posty

Gość wynajem.faceta...

nie..nie jestem lesbijką. Po prostu od 2 lat ściemniam rodzicom ,ze studiuje i jednoczesnie pracuje, ze poznalam fajjnego faceta :O Moi rodzice od dziecinstwa mnie kontrolowali ,nie mialam zycia ....w koncu sie wyrwałam :O Ale kontrola sie nie skonczyla, zaluje ze nie powiedzialam NIE kiedy byl czas. Miałam chłopaka ale to nie bylo na powaznie. Raczej kolega? przyjaciel? Na 1 i 2 listopada jade do rodzicow i reszty rodziny ,mają poznac mojego chłopaka ehh musze komus zaplacic i ''wynając'' ,macie jakies pomysly? to nie prowo, wiec glupie zarty wpisujcie w innych tematach

Gość Ewagosek
Nie rozumiem w czym problem, Wyjścia są proste: 1. Poproś kolege, znajomega, przyjaciela - przecież znasz napewno kogoś, lub opcja 2 powiedz prawdę lub powiedz że się z nim rozstałaś, wewntualnie napisz ile masz lat i skąd jesteś to myślę że nawet tu znajdziesz kogoś kto Ci pomoże na te 2 dni przecież to nic takiego, Pozdrawiam

Gość Ewaaasas
Nie rozumiem problemu, Powiedz rodzicą prawdę, przecież oni nie chcą dla Ciebie źle, a skoro już musisz się ukrywać to poproś kolege, znajomego niech z Tobą pojedzie. Myślę, że jak nie masz nikogo na oku to możesz napisać tu ile masz lat i skąd jesteś - jest szansa że nawet tu kogoś znajdziesz, Pozdrawiam,

powiedz, że mieszka w innym mieście. Chyba, że nie będą mieli nic przeciwko temu, by spał razem z Tobą.

Gość dhsjjxnxnnxnnn
Powiedz lepiej prawde , bo im wiecej kłamst tym bedzie gorzej. Ja oszukiwałam wszystkim ,mysleli ze jestem studentką a ja nawet sie tam nie dostałam. Po 1,5 roku wszystko wyszlo na jaw :O

Witaj , kiedyś miałem podobną sytuację że udawałem kogoś kim nie bylem i dobrze mi to wyszło , i z chęcią odegram i tą rolę , gram czasami w teatrach więc doświadczenie mam hehe...I wcale nie musi być że wyjdzie coś na jaw czy jakieś konsekwencje z tego wynikną ...Więc napisz do mnie na e-maila maniu888x@o2.pl i zobaczymy co z tego wyjdzie...

Gość przeciez traktuje cie
Ewass ty tepaku naucz sie napierw j polskiego co ?>

Gość w takim układzie//
dziewczynka naoglądała się filmów romantycznych o udawanie,wynajętych facetach itp ciekawe jaki będzie heppy end po co to robisz ? dla rodziców? chcesz żeby dalej cię kontolowali? a jak im sie nie spodoba wynajety facet? myslałas sobie? wystarczy szczerze powiedziec że teraz nie masz nikogo bo nie masz na to czasu, nauki i nne sprawy tak cie zajmuja że o tym nie myslisz, to nie znaczy że jestes inna (lesbijka), naucz się mówić NIE,bo będzie ci ciężko,nauczu się myśleć o sobie,o tym co ty czujesz a nie o tym zadowolic rodziców, będzie ci łatwiej w życiu

powiedz, ze on musial jechac odwiedzic groby swoich bliskich a jesli koniecznie chcesz chlopaka to popros kolege - bedzie taniej bo wynajecie (mozna np w agencji modeli) jest bardzo kosztowne