Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle mi z tym

nie wyjde z domu :(

Polecane posty

Gość zle mi z tym

jestem w ciązy mam tyle pryszczy na buzi ze nie chc nawet w lustrze sie przygladać juz mam dosc cała buzia wysypana a to dopiero polowa ciazy a co bedzie dalej chyba z domu nie wyjde :(

Gość kaftanik niebieski
no tak, masz teraz po...bane. Ale za 4-5 mies. bediesz szczesliwa mamuska

Gość ALE MNIE WKUR....
takie debilne laksi jak ty ciesz sie ze zaszlas w ciaze wogole bo inne by chcialy a niem oga a ty narzekasz ze to ze tamto:O:O

też przez 2 miesiące miałam krosteczki, tylko takie drobne, później przeszło, ale denerwowało, ze hej

Gość kailla21
ALE MNIE WKUR.... "takie debilne laksi jak ty ciesz sie ze zaszlas w ciaze wogole bo inne by chcialy a niem oga a ty narzekasz ze to ze tamto " nie czaje takich kretynek jak ty! to po huj wchodzisz na to forum i czytasz idiotko? jak nie mozesz mieć dzieci to przynajmniej nie zatruwaj życia innym!

Gość zle mi z tym
nie napisalam ze nie ciesze z ciąży tylko z denerwuje mnie moja wysypana twarz

Współczuję ale wolałabym byc w takiej sytuacji a nie odwrotnej. Ja w ciaży miałam idealna cere a teraz juz jest gorzej. Moze nie fatalnie ale jak kiedys biegałam bez makijażu tak teraz chociaz puder muszę nałożyc. A ciąża trwa 9 mies wiec dosc krótko. Lepiej cieszyc sie piękną cera całe zycie niz tylko przez okres ciązy. A Ty jak urodzisz to cera ci sie poprawi. Mnie sie pogorszyla. I muszę z tym dalej zyc (chybaze znowu zajde w ciąze :) )

Gość emiram
Hejka Też miałam ten problem. Nie chodziło nawet o efekt estetyczny, ale te krosty były u mnie bardzo bolące :-( Latałam od dermatologa d dermatologa słysząc, że co najwyżej krem pielęgnacyjny mogę używać... W końcu znalazłam panią dermatolog, która leczy bardzo często kobiety w ciąży. Sama jest matką, ciągle się dokształca i wie sporo na ten temat. Przepisała mi Duac (na receptę) - smarowałam wieczorem i Skinoren (bez recepty) - na dzień . Skinoren dodatkowo zapobiega powstawaniu przebarwieniom od słońca co w ciąży jest bardzo powszechne.. P ok 2 tyg. cera się poprawiła i później była już do końca ciąży tak ładna, że sama nie przypuszczam, że mogę kiedykolwiek taką mieć. Pozdrawiam Emila

Gość zle mi z tym
emiram dzieki lece zaraz do apteki i wypróbuje te srodki może pomoga mam nadzieje pozdrawiam

Gość Ingeborg z domu Jana
ALE MNIE WKUR.... = - jagoda zalatuje jak nic.

Gość ijuhygtf
udajcie w sie wszystkie do warjatkowa tam dzie wasze miejsce

mi też pogorszyła sie cera ale po porodzie ale u mnie była przyczyna zaburzenia hormonalne brałam diane chyba 4 miesiące i spokój do dziś