Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karczek ot

peklowana karkówka i potem pieczona lub gotowana - porady

Polecane posty

Gość karczek ot

peklowałyscie karkówke lub inne miesa i potem piekłyscie lub gotowałyscie ? ja wczoraj zapeklowałam karkówke na sucho i w sobote chce ja upiec w rekawie w piekarniku macie jakies doswidczenie w tym lub sprawdzone przepisy ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Rękaw sprawdza się doskonale bo nie trzeba podlewać wodą i mięsko na pewno nie będzie zbyt sbyt suche. Nie rozumiem tylko jednego: peklowałaś czy może raczej marynowałaś? Bo to 2 różne sprawy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość karczek ot
heh peklowanie na sucho czyli nacierałam karkówke peklosolą i przyprawami , "pusiło wode" i teraz ma lezec 4-5 dni w lodówce

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×