Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huiyt6

tak sobie siedze i prubuje sobie was wyobrazic...

Polecane posty

Gość huiyt6

jak wygladacie??jak wyglada wasze codzienne zycie??jakie macie klopoty, radosci???ciekawe:) bo tak piszemy ze soba, niektorzy sie kloca inni goraco rozmawiaja na jakis temat jeszcze inni sobie sie zala, radza, prosza, dziekuje... a wy co myslicie________

ja się potrafie dość konkretnie zapędzić w takich wyobrażeniach, zwłaszcza o osobach,z którymi regularnie dyskutuję, a nie wiem jak wyglądają.

Gość huiyt6
a ja mam taki problem ze zawsze czuje sie gruba i brzydka i mam bardzo niska samoocene co napreawde wplywa i na moje zycie seksualne i ogolem na zycie zawsze mam zly humor niepodobam sie sobie chociaz slysze ze jestem sliczna ze zgrabna ze ladna...(mam niedowage) a caly czas sie odchudzam i tak od 4 lat

Ja w ogóle nie myślę o tym. Internet to tylko internet, nie wczuwam się, piszę co mi akurat na myśl przyjdzie i nie myślę więcej o tym, ani o "ludziach" z którymi rozmawiam przez internet a nie znam ich osobiście. Kiedyś było inaczej, ale po kilku latach internetowych znajomości oraz pisania na kafeterii doszłam do wniosku, że to jedyne słuszne podejście do sprawy :) Inaczej nie można bo prowadzi to tylko do rozczarowań

Gość huiyt6
no racja akurat zgadzam sie z toba w 10000% duzo tzw JAJ wychodzi z neta lepiej byc ostroznym...ale tak sie zamyslilam:)

Gość huiyt6
ale niechodzilo mi o wyglad koniecznie:) tylko o zycie:) tyle was tu jest, nas w sumie kazdy inny,...takie dziwne:) a zdjec niewstawiam ja nie z tych idiotek:)

Gość huiyt6
sorki klawe mam popsuta;>;

Gość huiyt6
noo to jest wlasnie najlepsze;)

Gość ja sobie nie moge...
ciekawe jak jennifer8787 wyglada?????:)

Gość huiyt6
z tego co pamietam to jeniffer alboktos taki mial fotke z dzieckiem braz wlosy...taka ladna;):P

Gość ja sobie nie moge...
acha...no ja jej fotek nie widzialam..chyba rzadko wkleja:)

Gość huiyt6
nieduzo:) czemu sie tak wypytujesz??musisz byc facetem;)