Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huiyt6

tak sobie siedze i prubuje sobie was wyobrazic...

Polecane posty

heh to powodzenia:) mam nadzieje ze ''cos'' bedzie;) tyllko zalezy ktoremu z was zalezy na sexie;) albo jej albo tobie:P

absolutnie tu nie chodzi o jakis sex tylko o to wzniosle uczucie ktore nazywa sie milosc, chyba sie zakochalem bo taki rozradowany jestem jjeeeeeeeeeeeeeeeee heraaaaaaaaaa jeeeeeee:):):) haha

ale nuda...chyba sobie pojde zrobic budynia albo kawke:) nananana ale niemoge budynia jesc mialam sie odchudzac...chociaz mam niedowage;P hmmm albo o kanapeczka z pomidorkiem

juz z nia bylem w kinie a potem rozmawialismy i w pewnym momecie naszej rozmowy powiedziala cytuje ,, chciala bym aby nasza znajomosc byla czyms wiecej niz tylko kolezenstwo,, ja na to odpowiedzialem ze zbyt bardzo mi zalezy na tobie bym ta przyjazn traktowal tak ogolnie. Od temtego momentu spotkalismy sie jeszcze dwa razy i powiem ze wszystko zamienia sie w wielka namietnosc, jeeeeeeeeeeeeee hura jeeeeeeeeeeeee:):):)

noto ruszaj do boju!!!!:D tylko zeby sie nierozmyslila po miesiacu czy cos i uwazaj bo jak masz kase to panny wiedza co z chlopami robic zeby wycackac duzo suk na swiecie chodzi a tak to mam nadzieje ze ci sie uda;):) tu dobrej kobiety to ze swieca szukac-to samo tyczy sie facetow

spox:D: ja za to mam powazny problemos ktos mi i mojemu prubuje zaszkodzic i to grubo wczoraj dostal smsa wyliz mi cipke pokazal mi zaczelismy pisac dzwonic i ktos chcial dokladnie tego zeby byla afera ze mnie zdradza niby a on przyszedl:) pokazal:) i byl wkurwionnyyy

nie no mi sie wydaje ze to prubuje zle pisze bo probowac...kurde zaraz sprawdze;D hehe trzeba za polszczyzne sie wziasc bo duzo bledow robie a kiedys 5 i 6 z polaka