Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huiyt6

tak sobie siedze i prubuje sobie was wyobrazic...

Polecane posty

Gość huiyt6
noto przykro mi niezaspokoje twojej ciekawosci:) nieumrzesz jak sie niedowiesz:P co porabiacie??bo ja wypalam pety ;[ naszczescie nigdy do konca niepale papierosow kurna bo niemam a jestem nalogowa palaczka;]

Gość huiyt6
wiecie co?/oo mam problem:):( bo kiedys mialam zlamany nadgarstek i od paru dni mnie boli jak zaciskam piesc albo zamocno cos zlapie boli jak cholera zwlaszcza jak zaciskam kciuk z palcem wskazujacym to boli jakbym nadwyrezone miala:(

A chcesz rzucic palenie? Co do tego co robimy... powinnam iśc po zakupy, co by rodzinie obiad ugotowac, powinnam popracowac itd. Jednak zamiast tego piję kawę (siekierę) i piszę tu. LENIA MAM!

Gość huiyt6
noo chce i bede musiala wkoncu:)

Gość huiyt6
Leżę teraz rozkraczona i drapię się po piczy wyciorem do mycia butelek, codziennie rano to robię :)

Gość huiyt6
10:18 [zgłoś do usunięcia] huiyt6 Leżę teraz rozkraczona i drapię się po piczy wyciorem do mycia butelek, codziennie rano to robię zaraz cie zalatwie podszywie

hehe:) ej ja chyba swoj temat z bledem napisalam...prubuje....sory ale 6 lat w pl mnie niebylo malo wiem ;P zapomina mi sie

na x przystanku wsiadla pewna piekna brunetka,miala piekne oczy. W autobusie byl tlok i jakos tak wyszlo ze nasze oczy byly naprzeciwko naszych spojrzeń............

i na poczatku jak na nia spojzalem to sie usmiechnela, odleglosc miedzy nami byla doslownie z 1,5 max 2 metry i tak zaczelismy sie do siebie uśmiechać

Gość ja tez tak robie czesto......
ja wyobrazam sobie was na podstawie nicka. czytam nazwe nicka i juz mam w glowie obraz osoby, ewentualnie wyobrazenia o danej osobie powstaja u mnie na podstawie jej postow.

spodobala mi sie bardzo i zaczelem myslec jak by tu z nia zagadac, ale wiadomo w autobusie głupio

ze jak wysiadzie to sprubuje z nia zagadac i poprosic w miare mozliwosci o numer bo niestety musialem niedługo na cwiczenia isc

Gość grzelaczolka
vagnozi wykurviaj 🖐️

rozmowa z nia byla bardzo mila poznalem jej inie -ewelina i po kilku chwilach poprosilem o numer podajac jej ten powyzszy powod, powiedzialem ze jest mi potrzebny bo bym chcial ja zaprosic do kina

i od tego momentu mam dobry chumor nic mnie nie wkurwia wiec grzelaczolka nie wysilaj sie zbytnio