Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estellllll

pomóżcie

Polecane posty

Gość dla mnie rurki tez
seksowne nie sa kolega bajera robi albo ma jakis fetysz z tym zwiazany, ja na obiad zrobi sobie pizze tylko zastanawiam sie nad skladnikami a raczej nad wedlina/miesem jakie tam wrzuce

Gość estellllll
ja koniecznie cos z mięsem, co prawda nie wypiłam duzo...tak okazjonalnie ale zawsze po alkoholu chce mi sie cos mięsnego potem zjeść:) tylko nie wiem co w domu....po drodze w razie czego zajde do sklepu...ale to wysiłek w moim stanie:D

Gość ja ogolnie jem praktycznie
samo miecha no chyba ze mnie najdzie to jakies rybki na warzywach bym nie przetrwal jak to mowie swojej co ja krolik jestem czy co ze mam to jesc

Gość estellllll
hehehe to samo mój "co ja jestem królik zeby marchewki wpier***":) ja tam tez za mięsem...choc tez makarony, warzywa, ryby ... róznorodnie, generalnie duzo jem...słodkości tez kocham i ogromne szczeście, ze nie odbija sie to na wadze

Gość waga waga ale
oczywiscie bez przesady chociaz w PL i tak nie jest zle z tego co sie rozeznalem po swiecie, gdyby jeszcze nie nasza metalnosc to by calkiem fajnie tu bylo

Gość estellllll
spoko....obzarstwa nie ma, no i fakt ze z ta mentalnościa u nas kiepsko i warunkami zycia, poza tym ok..... mnie juz wszystko boli od samego siedzenia, jeszcze sisotra z jakimis glupotmi wydzwania, jeeeeeeeej niech juz bedzie koniec:)

Gość estellllll
nie jest zle; 1,5godz i uciekam

Gość jeszcze tylko godzina
:)

Gość estellllll
:) 45 min nawet popracowałam jeszcze, pare spraw załatwiłam drobnych... jej ale zoładek to mi daje, spora porcyjka obiadu mnie czeka:)

Gość estellllll
jejciu wiem, że marudze ale nie bola mnie chyba tylko włosy na głowie w tym momencie:D jak to człowieka wykańcza taka noc wyrwana

Gość odeśpisz dzisiaj pewnie
:)

Gość estellllll
tiaa..wieczorem jeszcze szybkie wyjście, powrót o 21, nim sie ze wszystkim ogarnełam to przed 23 w łożku a sen przed północą...zas pobudka po 6:):) zabieram się do pracy...dzis za to juz nic nie przeszkodzi w wyspaniu sie i jutro leże do 12 co najmniej:D miłego dnia wszystkim

Gość jeszcze tylko godzina
Tobie też, polubiłem Cię jakoś :) Ja niestety jutro pracuję