Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutniasta....

jaki prezent dla chłopaka... znowu slodycze i kosmetyki?

Polecane posty

Gość smutniasta....

albo slodycze, albo kosmetyki, majtki, skarpetki... co jeszcze mozna kupic fajnego chlopakowi? ksiązkę? ale jaką? hmm

Gość smutniasta....
mam na mysli tansze prezenty jakies

Gość smutniasta....
poza tym on ma juz zegarek ;)

Ja kupuje gry na xboxa- zawsze sie sprawdzaja, kiedys kupilam album i powklejalam zdjecia z jego kawalrskiego zycia ostatnio na urodziny buty Timberlandy (tez prezent w kazdym przypadku na 100% udany) Kupuje mu tez na drobne okazje dermokosmetyki do twarzy, bo on sie krepuje w aptece zasiegnac fachowej pomocy Kiedys dalam karte podarunkowa do Go Sportu

książka, płyta z ulubioną muzyką, jakiś fajny brelok do kluczy, gra na kompa, gra planszowa (można przy niej świetnie spędzić czas we dwoje)...

Gość smutniasta....
on nie gra i nie pali, ale z tym szalikiem swietny pomysl :D dzieki

Gość smutniasta....
no wlasnie, wszystko mozliwe. kupilam mu skarpetki a i tak nie chodzi... tylko nosi dziurawe stare jakies, a moje porzadne to nie wiem gdzie zapodzial, faceci sa dziwni

Gość dziunia125.
Nie słodycze i kosmetyki,bo tego faceci raczej nie lubią dostawać w prezencie od swojej laski,uwazaja to za nudne,wiem z doświadczenia. Wolą dostać prezent "z jajem",cos zabawnego itp. np. -gra z erotycznymi zadaniami -gra typu pytanie czy wyzwanie -smoczek w kształcie piersi

Gość browary najlepiej
calo zgrzewke

Gość smutniasta....
moj chlopak nie ejst alkoholikiem, nie pije nawet piwa (i dzieki bogu bo nienaiwdze pijakow)

Gość smutniasta....
ale dzieki za dobre checi, chyba kupie mu po prostu cos slodkiego bo on bardzo lubi...

no to może spróbuj coś z elektroniką, np jakiś fajny gps, albo jakieś fajne radio samochodowe, uważam że to na pewno by się facetowi spodobało, bo nie ma co mu kupować jakiś pluszaków, czy innych nie męskich rzeczy, duzo elektroniki znajdziesz w sklepie wasserman

Gość cubea
Moim zdaniem dobrym pomysłem może być koszulka reprezentacji Polski z nazwiskiem Twojego chłopaka. Z tego co widziałam, to w sklepie koszulki.com robią właśnie coś takiego. Będzie to idealny prezent na zbliżające się EURO.

Możesz kupić jakieś narzędzia (mój szalał z radości jak kupiłam mu taką szlifierkę z różnymi końcówkami w takiej walizeczce - Allegro :P). Raz mojemu kupiłam zegarek, raz koszulkę, raz torbę taką przez ramię. Fajny pomysł na prezent to np. myszka do komputera, aparat, dobre słuchawki, mp3 lub mp4 (ja akurat dostałam mp4 od mojego narzeczonego na urodziny). Pasek do spodni skórzany. Aktówkę, firmowy plecak. Pomysłów jest tak na prawdę wiele. :) Ja w tym roku mojego tż biorę na zakupy i sam sobie wybierze coś co mu się spodoba (tak do 100zł, bo też bogata nie jestem, w tym roku mniej pieniążków;)).

Gość someday_someone
wiesz możesz pomyśleć o czymś innym. Słodycze, kosmetyki, czy dobry alkohol o jest dobra opcja, jak się zupełnie nie wie, co chłopakowi podarować, może dobrym pomysłem byłaby tarcza do darata?? Na proyasport widziałam takie tracze już za 60 zł. Moim zdaniem fajny i trochę zaskakujący prezent.

Gość markentylla
Alkohol :) Każdy facet lubi dobry i markowy trunek, dlatego taka żubrówka palona myślę, że się idealnie w roli prezentu sprawdzi :)

Gość wamrolka
Wedlowskie beczułki z alkoholem dobrze się sprawdzą jako prezent, do tego dobre wino i chłopak powinien być zadowolony.

Gość Irminna19
Ja swojemu ostatnio kupiłam kolorowe skarpetki tutaj http://pan-krok.pl/ kilka par, był zadowolony, co więcej ma je do dziś i do dziś że tak powiem wyróżniają się na tle jego innych skarpet ;-)

Gość adam baslik
Zdecydowanie nie. Mało macie fajnych prezentów? Na Super Prezenty masz np. gocarty za kilka dyszek i to będzie na bank dużo lepszy prezent. Jak dla mnie prezenty powinny być przede wszystkim ciekawe - to kluczowe. A kosmetyki to taka odwalanka...

Gość amklocek
kupowałam ostatnio bratu rejetrator do auta a chlopakowi gps, oba prezenty an avans.pl, oboje zadowoleni, mysle ze facet i elektronika to udane polaczenie